Uw eigen webserver op het internet?
Domeinen Hosting Design Co-locatie Contact

Interip.nl
Home
Bedrijfsprofiel
Contact
Vacatures
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief
Resellers
WebMail Login
Domeinnamen
Algemeen
Registreren / Verhuizen
Domeinbewaker (nieuw)
Pakketten en prijzen
Pakket keuze hulp
Domeinnaam vragen
Registratie tips
Regels .NL domeinnaam
Co-locatie / Dedicated servers
Algemeen
Server plaatsen (colocatie)
Server huren (dedicated)
Bestelformulier
Webhosting
Algemeen
Hosting pakketten
Pakket vergelijking
ASP hosting
Helpdesk
Algemeen
Veel gestelde vragen
Pakket wijzigen
Wijzigingen en formulieren
E-mail instellingen
FTP instellingen
HTML hulp
PHP Webhosting hulp
Windows Webhosting hulp
Reactieformulier
Uw site en de zoekmachines

InterIP Networks B.V. Resellerprogramma
InterIP Networks B.V. biedt iedereen de mogelijkheid reseller (wederverkoper) te worden van onze internetdiensten. Hiervoor hebben wij een speciaal resellerprogramma ontwikkeld. Dit resellerprogramma geeft u de mogelijkheid op een eenvoudige wijze uw eigen diensten uit te breiden met de internetdiensten van InterIP Networks B.V..
Voor wie?
Iedereen (bedrijf of particulier) kan reseller worden bij InterIP Networks B.V.. InterIP Networks B.V. behoudt zich wel het recht voor om resellers te weigeren zonder opgaaf van redenen. In de regel kunt u gebruik maken van ons resellerprogramma als u 25 domeinnamen of meer per jaar denkt te kunnen registreren via ons resellerprogramma.
Hoe werkt het?
Reseller worden is heel eenvoudig. U kunt contact met ons opnemen, waarna wij de mogelijkheden met u zullen doorpraten. Indien er een akkoord wordt bereikt sluit u een resellerovereenkomst met InterIP Networks B.V.. InterIP Networks B.V. zal op een reeds door u geregistreerde domeinnaam, of een nieuw te registreren domeinnaam een website openenen en onderhouden waar uw klanten de diensten van InterIP Networks B.V. kunnen bestellen. InterIP Networks B.V. zal in overleg met u de prijzen op deze website bepalen.
Klantencontact
In de regel zult u het contact met uw klanten onderhouden. Vanuit het oogpunt van uw klant zal InterIP Networks B.V. niet zichtbaar zijn als leverancier. De door u gehanteerde prijzen op uw website zullen door u gefactureerd worden aan uw klant. InterIP Networks B.V. zal op haar beurt de afgenomen diensten tegen de afgesproken prijs factureren aan u.
Voordelen
Met het resellerprogramma van InterIP Networks B.V. kunt u op een eenvoudige manier uw diensten uitbreiden, met behoud van uw klant. Als reseller kunt u dag en nacht rekenen op ondersteuning van ons bedrijf op de door uw klanten afgenomen diensten via het resellerprogramma. InterIP Networks B.V. staat garant voor de optimale werking van de via het resellerprogramma afgenomen diensten, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met de technische kant van deze diensten.
Meer weten?
Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met onze sales-afdeling.
 Interip.nl is een onderdeel van InterIP Networks B.V.
- +31 (0) 174-726026 - +31 (0) 174-726021 - info@interip.nl
K.v.K. te 's-Gravenhage 27183782 - IBAN: NL16INGB0680373446 - BIC: INGBNL2A
BTW nummer: NL.813181811.B.01

*- -* *- -* *- -*