Hulp nodig? Kijk in onze helpdeskafdeling
Domeinen Hosting Design Co-locatie Contact

Interip.nl
Home
Bedrijfsprofiel
Contact
Vacatures
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief
Resellers
WebMail Login
Domeinnamen
Algemeen
Registreren / Verhuizen
Domeinbewaker (nieuw)
Pakketten en prijzen
Pakket keuze hulp
Domeinnaam vragen
Registratie tips
Regels .NL domeinnaam
Co-locatie / Dedicated servers
Algemeen
Server plaatsen (colocatie)
Server huren (dedicated)
Bestelformulier
Webhosting
Algemeen
Hosting pakketten
Pakket vergelijking
ASP hosting
Helpdesk
Algemeen
Veel gestelde vragen
Pakket wijzigen
Wijzigingen en formulieren
E-mail instellingen
FTP instellingen
HTML hulp
PHP Webhosting hulp
Windows Webhosting hulp
Reactieformulier
Uw site en de zoekmachines

Domeinnaam
Uw domeinnaam is een visitekaartje op het internet. Uw bezoekers vinden uw website onder uw eigen domeinnaam. Hoe eenvoudiger de domeinnaam te onthouden is, des te makkelijker uw bezoekers terugkeren naar uw website.

Domeinnamen moeten geregistreerd worden alvorens ze gebruikt kunnen worden. Deze registratie kunt u doen bij een Internet Service Provider. Interip.nl is zo'n provider.

.NL domeinnamen worden in Nederland beheerd door de SIDN. Interip.nl is aangesloten bij de SIDN en kan dus voor u .NL domeinnamen registreren. Interip.nl is ook aangesloten bij andere organisaties, waardoor wij ook de registratie van .COM, .NET, .ORG, .INFO en .BIZ en nog vele andere extenties kunnen verzorgen. Neem contact op met ons als u een extentie wilt registreren die niet in ons domeinchecker vermeld staat.
Domeinnaam registratie
Het registreren van een domeinnaam is eenvoudig. In het vak hieronder kunt u de domeinnaam intypen, en op 'controleer' klikken. Onze website zal dan controleren of de domeinnaam nog vrij is. Indien de domeinnaam nog beschikbaar is kunt u deze direct registreren via onze website.
Webhosting
De bezoekers van uw website willen snel de gevraagde pagina ontvangen. Interip.nl biedt u diverse mogelijkheden om uw website te hosten. Met onze ruime keuze in hosting-pakketten kunnen wij u van dienst zijn voor praktisch elke website. Uiteraard is het ook mogelijk een pakket samen te stellen naar uw specifieke wensen.
meer...
Domeinnaam verhuizing
Indien u al een domeinnaam heeft geregistreerd bij een andere provider, maar gebruik wilt maken van de diensten van Interip.nl dan kunt u de domeinnaam verhuizen naar Interip.nl. Voor het verhuizen van een domeinnaam berekenen wij geen extra kosten.

De domeinbewaker
Als een domeinnaam bezet is kunt u gratis gebruik maken van de domeinbewaker. Ons systeem controleert elke dag op de beschikbaarheid van de domeinnaam. Indien deze vrij is dan laten wij u dit via e-mail direct weten.
meer...
 Interip.nl is een onderdeel van InterIP Networks B.V.
- +31 (0) 174-726026 - +31 (0) 174-726021 - info@interip.nl
K.v.K. te 's-Gravenhage 27183782 - IBAN: NL16INGB0680373446 - BIC: INGBNL2A
BTW nummer: NL.813181811.B.01

*- -* *- -* *- -*