Maakt u al gebruik van onze backup oplossing ?
Domeinen Hosting Design Co-locatie Contact

Interip.nl
Home
Bedrijfsprofiel
Contact
Vacatures
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief
Resellers
WebMail Login
Domeinnamen
Algemeen
Registreren / Verhuizen
Domeinbewaker (nieuw)
Pakketten en prijzen
Pakket keuze hulp
Domeinnaam vragen
Registratie tips
Regels .NL domeinnaam
Co-locatie / Dedicated servers
Algemeen
Server plaatsen (colocatie)
Server huren (dedicated)
Bestelformulier
Webhosting
Algemeen
Hosting pakketten
Pakket vergelijking
ASP hosting
Helpdesk
Algemeen
Veel gestelde vragen
Pakket wijzigen
Wijzigingen en formulieren
E-mail instellingen
FTP instellingen
HTML hulp
PHP Webhosting hulp
Windows Webhosting hulp
Reactieformulier
Uw site en de zoekmachines
Helpdesk pagina's
Ondanks het feit dat wij onze uiterste best doen om u van dienst te zijn kunnen er zich altijd problemen voordoen. De helpdesk van Interip.nl is u uiteraard behulpzaam bij het oplossen van deze problemen. Wij staan ervoor dat wij optimaal bereikbaar zijn, in geval van nood zijn we dat zelfs 24 uur per dag.

Om onze service optimaal te houden verzoeken wij u bij eventuele problemen eerst deze pagina's door te lezen. Veel vragen zijn reeds eerder gesteld, en het antwoord is hier dan vaak te vinden. Op deze manier wordt onze helpdesk minder belast, en kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Maak in het menu aan de linkerzijde uw keuze. De pagina's worden regelmatig bijgewerkt met de laatste nieuwtjes en vragen, het is dus zeker raadzaam om hier regelmatig eens terug te komen.
Wijzigingen en formulieren
U wilt een wijziging aan laten brengen in uw abonnement? Op deze pagina kunt u nalezen hoe u dit door ons kan laten uitvoeren. Veel aanpassingen aan uw abonnement dienen schriftelijk bevestigd te worden. Voor veel van deze aanpassingen hebben wij standaard formulieren ontwikkeld. U kunt deze hier vinden
meer...
Standaard reactieformulier
Het reactieformulier kan gebruikt worden om uw bezoekers een reactie te laten versturen via uw website. Het aantal invulvelden in het formulier is onbeperkt, u kunt uw bezoekers alle gewenste informatie online laten invoeren. Deze informatie wordt dan via e-mail naar u verzonden
meer...
ASP/ASP.NET
U heeft een hosting-pakket met ASP-ondersteuning. Wij hebben voor u wat vragen en feiten verzameld om u een eindje op weg te helpen.
meer...
E-mail instellingen
U heeft bij ons een hosting pakket met een e-mailaccount? Op deze pagina kunt u nalezen hoe u de instellingen moet aanbrengen in uw mailprogramma.
meer...
FTP instellingen
U domeinnaam is actief, en u website is klaar. Hoe moet u deze nu plaatsen op het internet? Op deze pagina vindt u het antwoord.
meer...
 Interip.nl is een onderdeel van InterIP Networks B.V.
- +31 (0) 174-726026 - +31 (0) 174-726021 - info@interip.nl
K.v.K. te 's-Gravenhage 27183782 - IBAN: NL16INGB0680373446 - BIC: INGBNL2A
BTW nummer: NL.813181811.B.01

*- -* *- -* *- -*