Maakt u al gebruik van onze backup oplossing ?
Domeinen Hosting Design Co-locatie Contact

Interip.nl
Home
Bedrijfsprofiel
Contact
Vacatures
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief
Resellers
WebMail Login
Domeinnamen
Algemeen
Registreren / Verhuizen
Domeinbewaker (nieuw)
Pakketten en prijzen
Pakket keuze hulp
Domeinnaam vragen
Registratie tips
Regels .NL domeinnaam
Co-locatie / Dedicated servers
Algemeen
Server plaatsen (colocatie)
Server huren (dedicated)
Bestelformulier
Webhosting
Algemeen
Hosting pakketten
Pakket vergelijking
ASP hosting
Helpdesk
Algemeen
Veel gestelde vragen
Pakket wijzigen
Wijzigingen en formulieren
E-mail instellingen
FTP instellingen
HTML hulp
PHP Webhosting hulp
Windows Webhosting hulp
Reactieformulier
Uw site en de zoekmachines

PHP Webhosting
Indien u kiest voor webhosting met PHP ondersteuning bent u bij ons aan het goede adres.
Bij ons worden alle websites, die PHP ondersteuning genieten op het Linuxplatform gehost. Het voordeel hiervan is dat PHP draait onder het besturingssysteem waarin hij het meest tot zijn recht komt. Hoewel er ook vaak PHP emulaties op windows servers worden aangeboden, welke wel goed kunnen werken, zijn er bepaalde verschillen in de syntax die het programmeerproces moeilijker en bepaalde programmeermethodes zelfs onmogelijk maken. Deze syntax problemen maakt u op Linux niet of nauwelijks mee.
Bij de aanvraag van een hostingdienst krijgt u de optie om te kiezen tussen het Linux- of het Windowsplatform. Indien u reeds een hostingdienst bij ons afneemt en u wilt weten op welk platform uw website wordt gehost dan kunt u deze informatie terugvinden op de bevestiging die u van ons heeft ontvangen.
Voor de meest gestelde vragen over PHP-Webhosting klikt u "HIER"

Onderstaande hostingpakketten ondersteunen PHP.   Classic
   Online


   Basic
   Online


   Lite
   Online


   Prof
   Online
Waarom PHP ?
PHP staat voor "Hypertext Preprocessor" en is een vrij beschikbare scripttaal (Open Source) welke speciaal voor webontwikkelaars gemaakt is om dynamische webpagina's te maken. PHP commando's zijn embedded in gewone HMTL-commentaar. Zoals een 'gewone' website uit HTML bestanden bestaat, bestaat een PHP website uit PHP pagina's(dynamische HTML-pagina's)

Is een website met PHP via elke browser op te vragen?
PHP is ontworpen om samen te werken met een gegevensbank. Om een webpagina samen te stellen wordt de data opgehaald op het moment dat de bewuste pagina opgevraagd wordt. PHP is een browser onafhankelijke scriptaal. Dit omdat het ophalen van de scriptcode wordt uitgevoerd op de webserver, alleen het resultaat van de code wordt in HTML formaat naar de browser verstuurd.


Kan ik PHP zelf leren?
De mogelijkheden met PHP zijn eindeloos en het is relatief eenvoudig om te leren. PHP scripting kenmerkt zich door de extreem korte tijd die nodig is om het script eigen te maken. Iemand die reeds enige programmeerervaring heeft in een ander programmeer/script-taal kan zonder al te veel problemen binnen enkele uren eenvoudige PHP-scripts schrijven.

Hoe schrijf ik een script?
De scripts zelf zijn tekstbestanden met de extensie .php. De scripts kunnen met elke gewenste tekstverwerker worden geschreven. Het programma notepad van Windows is echter al voldoende. Er zijn ook programma's die het u makkelijk maken om scripts te schrijven zoals TextPad, UltraEdit en Homesite. De meeste van deze programma's zijn te downloaden vanaf het internet, al zijn ze meestal niet gratis.

Hoe kan ik van platform wisselen? (Ik zit nu niet op het juiste platform)
Het is mogelijk om één maal gratis van platform te wisselen. Dit kunt u éénvoudig doorgeven door een e-mail te sturen naar onze helpdesk. Indien u, uw keuze achteraf ongedaan wenst te maken kan dit ook éénmaal kosteloos. Voor elke tweede en daarop volgende overstap wordt een gering bedrag aan migratiekosten in rekening gebracht.

Hoe kan ik mijn pakket wijzigen? (Ik heb nog geen PHP ondersteuning maar wil deze wel hebben.)
Om een website met dynamische webpagina's op het internet te kunnen bekijken moet uw hostingpakket (PHP) scripts ondersteunen. Als u voor deze ondersteuning heeft gekozen worden alle bestanden met de extensie .php door onze webserver als PHP-script behandeld. Als uw hostingpakket nog geen PHP ondersteunt, maar u wilt dit in de toekomst wel gaan gebruiken, dan kunt u het huidige pakket omzetten naar een ander pakket. U kunt hiervoor een formulier downloaden welke u kunt verkrijgen door "HIER" te klikken.

Handige links
Het leren van PHP is eenvoudig, zeker als u al kennis heeft van HTML. Op het internet zijn diverse (Nederlandstalige) cursussen te vinden die u kunnen helpen. Ook zijn er genoeg websites waar u voorbeeldscripts kunt downloaden. Als laatste zijn er ook goede (Nederlandstalige) boeken te verkrijgen in de boekhandel. Hieronder vindt u een aantal links naar nuttige PHP sites.

PHPbuilder.com
Handleiding PHP, Engelstalig

FinalWebsites.com
PHP Scripts, Engelstalig

PhPHulp.nl
Php voorbeeldscripts, handleidingen en artikels. Nederlandstalig

PhPfreakz.nl
Forums, artikels en scripts, Nederlandstalig
 Interip.nl is een onderdeel van InterIP Networks B.V.
- +31 (0) 174-726026 - +31 (0) 174-726021 - info@interip.nl
K.v.K. te 's-Gravenhage 27183782 - IBAN: NL16INGB0680373446 - BIC: INGBNL2A
BTW nummer: NL.813181811.B.01

*- -* *- -* *- -*