Voordelige website en webhosting voor starters
Domeinen Hosting Design Co-locatie Contact

Interip.nl
Home
Bedrijfsprofiel
Contact
Vacatures
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief
Resellers
WebMail Login
Domeinnamen
Algemeen
Registreren / Verhuizen
Domeinbewaker (nieuw)
Pakketten en prijzen
Pakket keuze hulp
Domeinnaam vragen
Registratie tips
Regels .NL domeinnaam
Co-locatie / Dedicated servers
Algemeen
Server plaatsen (colocatie)
Server huren (dedicated)
Bestelformulier
Webhosting
Algemeen
Hosting pakketten
Pakket vergelijking
ASP hosting
Helpdesk
Algemeen
Veel gestelde vragen
Pakket wijzigen
Wijzigingen en formulieren
E-mail instellingen
FTP instellingen
HTML hulp
PHP Webhosting hulp
Windows Webhosting hulp
Reactieformulier
Uw site en de zoekmachines

Metatags
Metatags worden gebruikt door de zoekmachines om uw website te indexeren. Het is dus van groot belang om uw website eerst te voorzien van Metatags voordat u deze aanmeld bij de zoekmachines.

Metatags zijn stukjes HTML-code die geplaatst moeten worden in de <HEAD>-sectie van uw pagina. In de pagina hieronder kunt u de kenmerken van uw pagina invullen zodat u de Metatags direct kunt plaatsen in uw website.

Metatags aanmaken
De titel van de website wordt gebruikt om deze te tonen in de zoekmachines. Ook worden de gebruikte woorden in de titel gebruikt voor de plaatsbepaling van de site in de zoekmachine.

Titel

Geef hieronder een bondige beschrijving (ongeveer 20 woorden) van de website. Deze beschrijving is samen met de titel vaak het eerste wat mensen in een zoekmachine zien van de site, dus denk hier goed over na.

Beschrijving

Geef een aantal trefwoorden (keywords) op, gescheiden door komma's. Probeer uzelf te verplaatsen in degene die naar uw site zoekt: welke woorden zou u intypen in een zoekmachine om uw site te vinden?
Trefwoorden zijn belangrijk, en bepalen in sterke mate de waardering van uw pagina in een zoekmachine. Wij raden u dan ook aan om goed na te denken over de trefwoorden. Ook is het aan te raden om de trefwoorden terug te laten keren in de gewone tekst van uw pagina.

Trefwoorden

Met onderstaande opties kunt u de zoekmachines 'opdrachten' geven. Deze opdrachten bepalen of en hoe de verschillende zoekmachines uw site indexeren.

De optie index geeft aan dat de zoekmachines uw site mogen indexeren. De optie follow geeft aan dat de zoekmachine ook links op deze pagina mag volgen om deze pagina's te indexeren.

Instellingen  Index
 Follow

U kunt aangeven in welke taal uw pagina is geschreven. Zoekmachines gebruiken deze instelling om uw pagina in de juiste taal te indexeren, waardoor u de juiste bezoekers ontvangt op uw website.

Het is aan te raden de juiste taalinstelling op te geven, een pagina geschreven in het Nederlands heeft immers weinig waarde voor een engelstalige bezoeker.

Kies een taal

 Interip.nl is een onderdeel van InterIP Networks B.V.
- +31 (0) 174-726026 - +31 (0) 174-726021 - info@interip.nl
K.v.K. te 's-Gravenhage 27183782 - IBAN: NL16INGB0680373446 - BIC: INGBNL2A
BTW nummer: NL.813181811.B.01

*- -* *- -* *- -*