Hulp nodig? Kijk in onze helpdeskafdeling
Domeinen Hosting Design Co-locatie Contact

Interip.nl
Home
Bedrijfsprofiel
Contact
Vacatures
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief
Resellers
WebMail Login
Domeinnamen
Algemeen
Registreren / Verhuizen
Domeinbewaker (nieuw)
Pakketten en prijzen
Pakket keuze hulp
Domeinnaam vragen
Registratie tips
Regels .NL domeinnaam
Co-locatie / Dedicated servers
Algemeen
Server plaatsen (colocatie)
Server huren (dedicated)
Bestelformulier
Webhosting
Algemeen
Hosting pakketten
Pakket vergelijking
ASP hosting
Helpdesk
Algemeen
Veel gestelde vragen
Pakket wijzigen
Wijzigingen en formulieren
E-mail instellingen
FTP instellingen
HTML hulp
PHP Webhosting hulp
Windows Webhosting hulp
Reactieformulier
Uw site en de zoekmachines

Plaats uw eigen (web) server binnen ons netwerk
Voor bedrijven en particulieren die volledig onafhankelijk willen zijn biedt Interip.nl haar klanten de mogelijkheid tot het plaatsen van een eigen server, op een co-locatie ruimte, binnen ons moderne netwerk. Een eigen server biedt veel voordelen, zo heeft u zelf precies in de hand welke software er op de server ge´nstalleerd wordt, en wie hiervan gebruik kan maken. Op verzoek kan Interip.nl u zelfs van dienst zijn bij het bepalen van deze keuze, en de installatie van de software. Beschikt u nog niet over de juiste apparatuur, software, tijd of technische kennis ?. Dan is een dedicated server voor u de oplossing. Een dedicated server kunt u bij ons huren en wordt voor u geplaatst in onze serverruimte. De dedicated server wordt door ons met de grootste zorg samengesteld en voldoet aan de hoogste eisen
Serverruimte
De serverruimte van Interip.nl is gevestigd in Amsterdam en voorzien van alle moderne technieken. Zo is de ruimte voorzien van een uitgebreide airco-installatie en gasblussysteem. Tevens zijn alle systemen aangesloten op UPS-noodstroomvoorziening en backup-dieselgeneratoren. Dit alles is uiteraard drie dubbel uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij geen 99,00%, maar 99,95% uptime van uw systemen garanderen.
Beveiliging
In het pand is 24 uur per dag 7 dagen per week bewaking aanwezig, waardoor de veiligheid van uw en onze spullen is gewaarborgd. De serverruimte heeft een geavanceerd 24/7/365 beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat uw apparatuur 100% veilig is. Ook wordt er 24 uur per dag monitoring uitgevoerd door on-site personeel om zo alle bezoekers visueel te screenen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een CCTV videocamera surveillance met bewegingsdetectie. Verder is de toegang tot de serverruimte uitsluitend geregeld via pasjes en alarmcodes.
Netwerk
Naast de uitstekende faciliteiten qua serverplaatsing is een netwerk minstens even belangrijk. Interip.nl maakt daarom gebruik van een snel en betrouwbaar netwerk verspreid over meerdere verbindingen om al het verkeer op een zo snel mogelijke manier af te leveren op de (eind) bestemming. Zelfs bij het eventueel wegvallen van een verbinding kunnen wij hoge snelheden, continu´teit en betrouwbaarheid blijven garanderen.
Beheer en onderhoud dedicated servers
Bij een dedicated server zal Interip.nl het beheer van de door ons geinstalleerde onderdelen op zich nemen. U heeft zelf de vrijheid om extra applicaties of services op uw server te installeren. Overleg eventueel eerst met onze support medewerkers om zeker te zijn dat uw nieuwe applicatie geen conflicten veroorzaakt met de reeds door ons geinstalleerde applicaties en services. Mocht er onverhoop iets fout gaan met uw server dan dan kunt u dit 24 uur per dag aan ons doorgeven. Onze medewerkers zullen binnen 4 uur reageren op uw storingsmelding en u informeren over de stappenplan. Aangezien wij van al onze type servers reserve onderdelen hebben ingekocht kunnen we in geval van hardware storingen in de meeste gevallen zeer snel een oplossing bieden. In situaties dat de reparatie te veel tijd in beslag gaat nemen kunnen wij in overleg met u een ander server voor u ter beschikking stellen. Omdat er binnen ons netwerk altijd een of meerdere reserve-servers online meedraaien kunnen we zelfs in de meest ernstigste gevallen een passende oplossing bieden.
Beheer en onderhoud co-locatie
In prinipe gaan we er van uit dat u in geval van co-locatie zelf het beheer en onderhoud uitvoert op uw server. Mocht er alsnog behoefte zijn aan technische ondersteuning dan kunt u tegen een vooraf afgesproken tarief support van ons verwachten. Interip.nl heeft diverse hardware onderdelen op vooraad en kan u snel te hulp schieten bij hardware problemen op uw server.
 Interip.nl is een onderdeel van InterIP Networks B.V.
- +31 (0) 174-726026 - +31 (0) 174-726021 - info@interip.nl
K.v.K. te 's-Gravenhage 27183782 - IBAN: NL16INGB0680373446 - BIC: INGBNL2A
BTW nummer: NL.813181811.B.01

*- -* *- -* *- -*