N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Ijzersterke fysieke servers in Nederland

Basic server 1100GB

Vanaf €136,00 per maand
  Diskruimte   1 TB
  Geheugen   16 GB
  Processor   4 cores
  OS   Centos, Windows Server + 20 Euro p.m. extra
  Control panel   Plesk Web Admin Editie 10 websites
  Root access   in overleg
  Power boot-Remote control   Ja
  Monitoring   24/7 per e-mail
  SLA   SLA BASIC
  Traffic   1 TB
  Opslagruimte backup   100 GB

Prof server 2250GB

Vanaf €170,00 per maand
  Diskruimte   2 TB
  Geheugen   32 GB
  Processor   16 cores
  OS   Centos, Windows Server 20 Euro p.m. extra
  Control panel   Plesk Web Admin Editie 10 websites
  Root access   in overleg
  Power boot-Remote control   Ja
  Monitoring   24/7 per e-mail
  SLA   SLA CORE
  Traffic   2 TB
  Opslagruimte backup   250 GB

Advanced server 3500GB

Vanaf €233,75 per maand
  Diskruimte   3 TB
  Geheugen   64 GB
  Processor   32 cores
  OS   Centos, Windows Server 20 Euro p.m. extra
  Control panel   Plesk Web Pro Editie 30 websites
  Root access   in overleg
  Power boot-Remote control   Ja
  Monitoring   24/7 per e-mail
  SLA   SLA CORE
  Traffic   3 TB
  Opslagruimte backup   500 GB

Business server 5750GB

Vanaf € 360,00 €306,00 per maand
  Diskruimte   5 TB
  Geheugen   128 GB
  Processor   64 cores
  OS   Centos, Windows Server 20 Euro p.m. extra
  Control panel   Plesk Web Pro Editie 30 websites
  Root access   in overleg
  Power boot-Remote control   Nee
  Monitoring   24/7 per e-mail
  SLA   SLA TOP
  Traffic   5 TB
  Opslagruimte backup   750 GB

Ijzersterke fysieke servers in Nederland

Snelle managed dedicated servers voor de zwaarste taken speciaal afgestemd voor uw behoeften. IJzersterk, Superveel resources, onderhoudsvrij en dat allemaal voor een prijs waar een cloud pakket niet aan kan tippen.

Wat is een dedicated server?

Bij een dedicated server heeft u de volledige beschikking over een fysieke datacenter server van topkwaliteit zonder de kopzorgen voor server onderhoud. U profiteert van de volledige capaciteit van de server en ons gespecialiseerde technische team draagt zorg voor onderhoud, veiligheid, performance en bereikbaarheid van uw server. Omdat een dedicated server geheel op uw behoefte kan worden afgestemd kunt u kiezen uit verchillende configuratie mogelijkheden. Of u nu uw dedicated servers als authenticated en betrouwbaar mailserver wilt inzetten of als een onverwoestbaar en redundante LAMP/WAMP omgeving met een hoge beschikbaarheid, voor elk toepassing hebben wij een passende configuratie waar u snel mee aan de slag kunt gaan.

Windows managed server huren

Windows servers worden vaak gebruikt als active directory servers, ASP.NET applicatie servers, media-servers maar ook als razendsnelle MSSQL database servers met een hoge beschikbaarheid. Maar ook voor remote desktop werkplekken en teamworking en gedeelte documenten leent een windows server zich bij uitstek voor. Dankzij de vele clustering en mirroring optie's die de Microsoft Windows server biedt kunt u meerdere servers samenvoegen om een high avability omgeving op te zetten. Bij InterIP denken wij met u mee en kunnen u adviseren met oplossingen voor al uw windows server vraagstukken.

Linux managed server huren

Linux servers zijn goed met taken zoals bijvoorbeeld een webserver, php-server, ftp server, POP3 of IMAP mailserver en/of dedicated database server. Door zijn commandline georiënteerde beheer interface maakt het wat moeilijker om om een Linux server te beheren maar bij gebruik van een goede control panel software zoals PLESK hoeft dat geen probleem meer te zijn. Doordat de meeste toepassingen open source zijn heeft u de beschikking over vele gratis applicaties en toepassingen. Schakel ons in voor advies over de juiste combinatie setup volledig afgestemd op uw ict-behoeften.

Een dedicated server kopen

U kunt bij ons een dedicated server kopen of uw eigen server bij ons in onderhoud brengen. Wij zorgen voor de juiste verbindingen met het internet backbone zodat uw server beschikking heeft over razendsnelle internet aansluiting(en) met een hoge bescherming voor DDOS aanvallen en overige vormen van misbruik.

Datacenter diensten

Storingen aan hard en software kiezen geen tijdstip om op te duiken en kunnen spontaan ontstaan. Helaas beschikt niet ieder organisatie over de juiste personeel die gekwalificiteerd genoeg is om in een datacenter werkzaamheden te verichten. InterIP beschikt over gekwalicificeerde personeel die dag en nacht waakt over uw en en onze infrastructuur. Door de uitstekende stroomvoorziening en een milleuvriendelijke koelmethode die wordt toegepast in onze datacenter blijft uw hardware altijd op volle capaciteit presteren. Goede koeling en filtering van de lucht verlengt tevens ook de leeftijd van uw server. Met een gerust hart kunt u al uw dataserver diensten door ons laten uitvoeren. Dag en nacht staan wij voor u klaar om in te kunnen grijpen bij calamiteiten en storingen. Of u nou een virtuele server afneemt of de complete zorg van uw serverpark aan ons overlaat, wij zorgen dat alles blijft doorwerken.

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

InterIP staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij InterIP zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt InterIP over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.