SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

State of the Art hardware

N

HP Hardware

N

24/7 Monitoring en storingdienst

Krachtige en veilige servers

Het veilig, snel en betrouwbaar houden van een fysieke web-, mail- of applicatieserver vergt deskundigheid en kennis. Deze hebben wij in huis en willen we graag met u delen. Neem contact met ons op voor afwijkende configuraties.

Ijzersterke fysieke servers in Nederland

Snelle managed dedicated servers voor de zwaarste taken speciaal afgestemd voor uw behoeften. IJzersterk, Superveel resources, onderhoudsvrij en dat allemaal voor een prijs waar een cloud pakket niet aan kan tippen.

Wat is een dedicated server?

Bij een dedicated server heeft u de volledige beschikking over een fysieke datacenter server van topkwaliteit zonder de kopzorgen voor server onderhoud. U profiteert van de volledige capaciteit van de server en ons gespecialiseerde technische team draagt zorg voor onderhoud, veiligheid, performance en bereikbaarheid van uw server. Omdat een dedicated server geheel op uw behoefte kan worden afgestemd kunt u kiezen uit verchillende configuratie mogelijkheden. Of u nu uw dedicated servers als authenticated en betrouwbaar mailserver wilt inzetten of als een onverwoestbaar en redundante LAMP/WAMP omgeving met een hoge beschikbaarheid, voor elk toepassing hebben wij een passende configuratie waar u snel mee aan de slag kunt gaan.

Windows managed server huren

Windows servers worden vaak gebruikt als active directory servers, ASP.NET applicatie servers, media-servers maar ook als razendsnelle MSSQL database servers met een hoge beschikbaarheid. Maar ook voor remote desktop werkplekken en teamworking en gedeelte documenten leent een windows server zich bij uitstek voor. Dankzij de vele clustering en mirroring optie's die de Microsoft Windows server biedt kunt u meerdere servers samenvoegen om een high avability omgeving op te zetten. Bij InterIP denken wij met u mee en kunnen u adviseren met oplossingen voor al uw windows server vraagstukken.

Linux managed server huren

Linux servers zijn goed met taken zoals bijvoorbeeld een webserver, php-server, ftp server, POP3 of IMAP mailserver en/of dedicated database server. Door zijn commandline georiënteerde beheer interface maakt het wat moeilijker om om een Linux server te beheren maar bij gebruik van een goede control panel software zoals PLESK hoeft dat geen probleem meer te zijn. Doordat de meeste toepassingen open source zijn heeft u de beschikking over vele gratis applicaties en toepassingen. Schakel ons in voor advies over de juiste combinatie setup volledig afgestemd op uw ict-behoeften.

Een dedicated server kopen

U kunt bij ons een dedicated server kopen of uw eigen server bij ons in onderhoud brengen. Wij zorgen voor de juiste verbindingen met het internet backbone zodat uw server beschikking heeft over razendsnelle internet aansluiting(en) met een hoge bescherming voor DDOS aanvallen en overige vormen van misbruik.

Datacenter diensten

Storingen aan hard en software kiezen geen tijdstip om op te duiken en kunnen spontaan ontstaan. Helaas beschikt niet ieder organisatie over de juiste personeel die gekwalificiteerd genoeg is om in een datacenter werkzaamheden te verichten. InterIP beschikt over gekwalicificeerde personeel die dag en nacht waakt over uw en en onze infrastructuur. Door de uitstekende stroomvoorziening en een milleuvriendelijke koelmethode die wordt toegepast in onze datacenter blijft uw hardware altijd op volle capaciteit presteren. Goede koeling en filtering van de lucht verlengt tevens ook de leeftijd van uw server. Met een gerust hart kunt u al uw dataserver diensten door ons laten uitvoeren. Dag en nacht staan wij voor u klaar om in te kunnen grijpen bij calamiteiten en storingen. Of u nou een virtuele server afneemt of de complete zorg van uw serverpark aan ons overlaat, wij zorgen dat alles blijft doorwerken.

Kies het serviceniveau dat het beste aansluit aan uw behoeften

Wij hebben 3 niveaus van Service Level Agreement waaruit u kunt kiezen. Zo weet u exact waar u aan toe bent en welke service u van ons mag eisen. Door onze servicegerichte houding behandelen wij al onze dedicated en virtual server contracten alsof het SLA Top contracten zijn. Bij problemen bijten wij ons vast in de materie en stoppen niet tot wij een geschikte oplossing hebben gevonden. Pas als onze technische team overbelast is door de hoge vraag aan serviceverzoeken, halen wij de SLA contracten er bij en behandelen de verzoeken af op de volgorde van de afgenomen SLA.

Veilig en Krachtig

Snelle en moderne servers die u volledig kunt belasten naar uw behoeften. Of u nou een losse webserver op uw server wilt draaien of een compleet redunant uitgevoerde fail-over cluster, met onze kennis en ervaring kunnen wij binnen een heel korte termijn u van een oplossing voorzien.

Telefonische Helpdesk

Bereikbaar tussen 10:00 en 18:00
In geval van storingen en voor klanten met een server zijn wij 24/7 bereikbaar.

E-mail Support

Binnen maximaal 24 uur worden uw problemen opgelost en uw wijzigingen uitgevoerd!

24/7 Monitoring

Uw server wordt dag en nacht door onze servicemedewerkers gemonitord. In geval van calamiteiten wordt er direct ingegrepen.

Advies

Wij adviseren u graag bij alles omtrent uw virtuele of dedicated server.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

 • Al jaren klant bij InterIp, eerst alleen met hosting, maar nu ook met een onderhoudscontract. Ik ben zeer tevreden over het meedenken en de geboden hulp - ook proactief. Zelf heb ik van deze kant van het ondernemen maar weinig kaas gegeten, dus ik waardeer de inzet van het team zeer, ze maken een goede partner!

  Sam H Avatar Sam H
  29 mei 2024

  Interip Networks B.V. is een goede internet provider, die oplet wat er op zijn netwerk gebeurt, en je bij onraad een berichtje stuurt!

  Han Vogel Avatar Han Vogel
  27 mei 2024
 • Wat een service al bijna 20 plus jaren als ondernemer goed geholpen door dit bedrijf Heerlijk dat dit nog gewoon kan en gebeurd

  Robert Ederveen Avatar Robert Ederveen
  20 mei 2024

  Wat een service al bijna 20 plus jaren als ondernemer goed geholpen door dit bedrijf Heerlijk dat dit nog gewoon kan en gebeurd

  Robert Ederveen Avatar Robert Ederveen
  13 mei 2024
 • Ik had een probleem bij het bouwen van mijn website ,Als je het probleem uitlegt wordt je bijna direct ten volle tevredenheid geholpen , een aanrader .

  Jo Joosten Avatar Jo Joosten
  4 april 2024

  helemaal top hoe interip omgaat met klanten. install van ssl fluitje van een cent. zij handelen alles af. heel snel reactie en professioneel. beveel ik aan

  Willie Jan Bons Avatar Willie Jan Bons
  18 maart 2024
 • Eén van de oudste en BESTE providers in Nederland. Persoonlijke service, 24/4 bereikbaar en mensen die weten waar ze het over hebben! Aanrader!

  Rogier Schaaf Avatar Rogier Schaaf
  18 februari 2024

  Keurig geholpen met het verwijderen van onze site e.d.

  Rian Driessen Avatar Rian Driessen
  14 januari 2024
 • Al jaren mijn provider voor diverse websites en al jaren tref ik bij InterIP de meest vriendelijke en behulpzame mensen die snel en met kennis van zaken alles voor me regelen. Een top bedrijf!

  Marina V Avatar Marina V
  22 september 2023

  Er was al een tijdje niets veranderd in onze mailadressen. Nu was het nodig en was ik de draad even kwijt. Kenan hielp me weer op weg. Prima!

  Jos van Pelt Avatar Jos van Pelt
  14 juni 2023
 • Ik ben al 21 jaar klant omdat de service top is!

  Louis Oosterveer Avatar Louis Oosterveer
  26 april 2023

  Ik ben enorm goed geholpen door Kenan van jullie helpdesk!

  Sido van der Meulen Avatar Sido van der Meulen
  26 april 2023
 • InterIP staat altijd klaar voor ons op het gebied van hosting en meestal zelfs meer! Persoonlijke assistentie is top-notch en worden altijd binnen no-time geholpen!

  Sezer Uslu Avatar Sezer Uslu
  22 april 2023

  Snelle en correcte reacties

  arjan sikking Avatar arjan sikking
  30 januari 2023
 • Stop met zoeken naar het perfecte webhostingbedrijf! De mensen van Interip staan altijd voor je klaar!

  Pauline van der Pas Avatar Pauline van der Pas
  20 januari 2023

  Heel goede helpdesk ik ben zeer te vreden met de goede hulp en oplossing van mijn problemen. Ik kan niets anders zeggen dan SUPPER gedaan

  Hans en lien Kort Avatar Hans en lien Kort
  20 augustus 2022
 • Heel goede helpdesk ik ben zeer te vreden met de goede hulp en oplossing van mijn problemen. Ik kan niets anders zeggen dan SUPPER gedaan

  Hans en lien Kort Avatar Hans en lien Kort
  18 augustus 2022

  Heel goede helpdesk

  Hans en lien Kort Avatar Hans en lien Kort
  12 augustus 2022
 • Al sinds 1999 ons adres (12 websites) voor webhosting en domeinregistratie. De support is snel en zeer behulpzaam. Zelf heb ik geen echte kennis van certificaten en soms loop ik vast in filezilla voor uploaden, maar InterIP loodst mij er geweldig doorheen en lost problemen zeer vriendelijk op. Erg blij met dit bedrijf.

  An k Avatar An k
  12 augustus 2022

  Interip (Goedkoophosting) is al vele jaren mijn top favoriet! Bedrijf wat bereikbaar is met écht mensen, altijd behulpzaam, niets is te veel. Top service. Ja, er zijn misschien nog goedkopere maar hier is het én goedkoop, én de service is optimaal. Kijk niet verder zou ik zeggen!

  Rob Koning Avatar Rob Koning
  27 juli 2022
Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter