SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

State of the Art hardware

N

HP Hardware

N

24/7 Monitoring en storingdienst

Krachtige en veilige servers

Het veilig, snel en betrouwbaar houden van een fysieke web-, mail- of applicatieserver vergt deskundigheid en kennis. Deze hebben wij in huis en willen we graag met u delen. Neem contact met ons op voor afwijkende configuraties.

Dedicated servers

Basic server 1100GB

Vanaf € 129,00 €109,65 per maand
  Diskruimte   1 TB
  Geheugen   16 GB
  Processor   4 cores
  OS   Centos, Windows Server + 20 Euro p.m. extra
  Control panel   Plesk Web Admin Editie 10 websites
  Root access   in overleg
  Power boot-Remote control   Ja
  Monitoring   24/7 per e-mail
  SLA   SLA BASIC
  Traffic   1 TB
  Opslagruimte backup   100 GB

Prof server 2250GB

Vanaf € 159,00 €135,15 per maand
  Diskruimte   2 TB
  Geheugen   32 GB
  Processor   16 cores
  OS   Centos, Windows Server 20 Euro p.m. extra
  Control panel   Plesk Web Admin Editie 10 websites
  Root access   in overleg
  Power boot-Remote control   Ja
  Monitoring   24/7 per e-mail
  SLA   SLA CORE
  Traffic   2 TB
  Opslagruimte backup   250 GB

Advanced server 3500GB

Vanaf €194,65 per maand
  Diskruimte   3 TB
  Geheugen   64 GB
  Processor   32 cores
  OS   Centos, Windows Server 20 Euro p.m. extra
  Control panel   Plesk Web Pro Editie 30 websites
  Root access   in overleg
  Power boot-Remote control   Ja
  Monitoring   24/7 per e-mail
  SLA   SLA CORE
  Traffic   3 TB
  Opslagruimte backup   500 GB

Business server 5750GB

Vanaf €237,15 per maand
  Diskruimte   5 TB
  Geheugen   128 GB
  Processor   64 cores
  OS   Centos, Windows Server 20 Euro p.m. extra
  Control panel   Plesk Web Pro Editie 30 websites
  Root access   in overleg
  Power boot-Remote control   Nee
  Monitoring   24/7 per e-mail
  SLA   SLA TOP
  Traffic   5 TB
  Opslagruimte backup   750 GB
Snelle managed dedicated servers voor de zwaarste taken speciaal afgestemd voor uw behoeften. Superveel resources voor een prijs waar een cloud pakket niet aan kan tippen.

Wat is een dedicated server?

Bij een dedicated server heeft u de volledige beschikking over een fysieke datacenter server van topkwaliteit zonder de kopzorgen voor server onderhoud. U profiteert van de volledige capaciteit van de server en ons gespecialiseerde technische team draagt zorg voor onderhoud, veiligheid, performance en bereikbaarheid van uw server. Omdat een dedicated server geheel op uw behoefte kan worden afgestemd kunt u kiezen uit verchillende configuratie mogelijkheden. Of u nu uw dedicated servers als authenticated en betrouwbaar mailserver wilt inzetten of als een onverwoestbaar en redundante LAMP/WAMP omgeving met een hoge beschikbaarheid, voor elk toepassing hebben wij een passende configuratie waar u snel mee aan de slag kunt gaan.

Windows managed server huren

Windows servers worden vaak gebruikt als active directory servers, ASP.NET applicatie servers, media-servers maar ook als razendsnelle MSSQL database servers met een hoge beschikbaarheid. Maar ook voor remote desktop werkplekken en teamworking en gedeelte documenten leent een windows server zich bij uitstek voor. Dankzij de vele clustering en mirroring optie's die de Microsoft Windows server biedt kunt u meerdere servers samenvoegen om een high avability omgeving op te zetten. Bij InterIP denken wij met u mee en kunnen u adviseren met oplossingen voor al uw windows server vraagstukken.

Linux managed server huren

Linux servers zijn goed met taken zoals bijvoorbeeld een webserver, php-server, ftp server, POP3 of IMAP mailserver en/of dedicated database server. Door zijn commandline georiënteerde beheer interface maakt het wat moeilijker om om een Linux server te beheren maar bij gebruik van een goede control panel software zoals PLESK hoeft dat geen probleem meer te zijn. Doordat de meeste toepassingen open source zijn heeft u de beschikking over vele gratis applicaties en toepassingen. Schakel ons in voor advies over de juiste combinatie setup volledig afgestemd op uw ict-behoeften.

Een dedicated server kopen

U kunt bij ons een dedicated server kopen of uw eigen server bij ons in onderhoud brengen. Wij zorgen voor de juiste verbindingen met het internet backbone zodat uw server beschikking heeft over razendsnelle internet aansluiting(en) met een hoge bescherming voor DDOS aanvallen en overige vormen van misbruik.

Datacenter diensten

Storingen aan hard en software kiezen geen tijdstip om op te duiken en kunnen spontaan ontstaan. Helaas beschikt niet ieder organisatie over de juiste personeel die gekwalificiteerd genoeg is om in een datacenter werkzaamheden te verichten. InterIP beschikt over gekwalicificeerde personeel die dag en nacht waakt over uw en en onze infrastructuur. Door de uitstekende stroomvoorziening en een milleuvriendelijke koelmethode die wordt toegepast in onze datacenter blijft uw hardware altijd op volle capaciteit presteren. Goede koeling en filtering van de lucht verlengt tevens ook de leeftijd van uw server. Met een gerust hart kunt u al uw dataserver diensten door ons laten uitvoeren. Dag en nacht staan wij voor u klaar om in te kunnen grijpen bij calamiteiten en storingen. Of u nou een virtuele server afneemt of de complete zorg van uw serverpark aan ons overlaat, wij zorgen dat alles blijft doorwerken.

Kies het serviceniveau dat het beste aansluit aan uw behoeften

Wij hebben 3 niveaus van Service Level Agreement waaruit u kunt kiezen. Zo weet u exact waar u aan toe bent en welke service u van ons mag eisen. Door onze servicegerichte houding behandelen wij al onze dedicated en virtual server contracten alsof het SLA Top contracten zijn. Bij problemen bijten wij ons vast in de materie en stoppen niet tot wij een geschikte oplossing hebben gevonden. Pas als onze technische team overbelast is door de hoge vraag aan serviceverzoeken, halen wij de SLA contracten er bij en behandelen de verzoeken af op de volgorde van de afgenomen SLA.

Veilig en Krachtig

Snelle en moderne servers die u volledig kunt belasten naar uw behoeften. Of u nou een losse webserver op uw server wilt draaien of een compleet redunant uitgevoerde fail-over cluster, met onze kennis en ervaring kunnen wij binnen een heel korte termijn u van een oplossing voorzien.

Telefonische Helpdesk

Bereikbaar tussen 10:00 en 18:00
In geval van storingen en voor klanten met een server zijn wij 24/7 bereikbaar.

E-mail Support

Binnen maximaal 24 uur worden uw problemen opgelost en uw wijzigingen uitgevoerd!

24/7 Monitoring

Uw server wordt dag en nacht door onze servicemedewerkers gemonitord. In geval van calamiteiten wordt er direct ingegrepen.

Advies

Wij adviseren u graag bij alles omtrent uw virtuele of dedicated server.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

 • 5 star review  Al heel erg lang een tevreden klant. Zeer behulpzaam. Niets is te gek.

  thumb Herwijnen Wandelspeciaalzaak
  25 november 2021

  5 star review  Goede service. Zit jaren bij dii bedrijf. Een aanrader.

  thumb Henry Badeloe
  27 oktober 2021
 • 5 star review  Professionals en klantvriendelijkheid Als klant Ben ik zeer tevreden

  thumb Cengiz Ozturk
  19 september 2021

  5 star review  Even gebeld keurig geholpen naar een kleiner hosting pakket. Korting en een extra mail ruimte, Ja 2005 klant geworden 2022 nog tevreden .

  thumb René Jordaan
  23 juni 2021
 • 5 star review  Super goede helpdesk. Altijd snel contact met een medewerker. Gewoon bellen en geholpen worden. Echt heel fijn.

  thumb Hanneke van Veluwen - van der Velden
  21 juni 2021

  5 star review  Wij hebben al meer dan 15 jaar een domeinnaam via Interip Networks. Zijn ongelooflijk blij met al hun service. Vanwege hun professionaliteit en het snel en adequaat opvolgen van vragen hebben wij besloten ook een nieuwe domeinnaam wederom bij hun te registreren.

  thumb Joyce Joman
  15 juni 2021
 • 5 star review  Al meer dan 10 jaar klant. Als er iets is, kan je ze gewoon bellen op een normaal telefoonnummer, en je krijgt iemand aan de telefoon die je naam als klant kent en die technisch alles oplost. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

  thumb typ piet
  31 mei 2021

  5 star review  Een zeer fijn bedrijf. Ik vind het een verademing dat ze gewoon de telefoon aannemen, zonder een bandje en een keuzemenu, ik begrijp ze zonder dat ik verstand heb van websites etc, hun diensten zijn overzichtelijk en het contact prettig en zonder gedoe. Gewoon hartstikke goed!

  thumb Jeroen van Heck
  21 januari 2021
 • 5 star review  Wij zijn al sinds 2007 klant bij Interip met meer dan 230 websites op een eigen server en zijn zeer tevreden over de geleverde service. De specialisten van Interip met hun uitgebreide kennis van ICT staan altijd voor ons klaar, ook op soms onmogelijke tijden. Zelfs voor specialistische toepassingen of scripts schieten zij ons te hulp. Het Content Management Systeem en de User-Interfase zijn zeer eenvoudig met vele mogelijkheden en als er iets uitgelegd dient te worden nemen zij daar ruimschoots de tijd voor. Gewoon super!

  thumb Peter de Rijk
  17 april 2020

  5 star review  Wat een super goed bedrijf, Ze helpen je snel en goed. De overstap van mijn vorige hosting naar interip ging heel soepel.

  thumb Jo Joosten
  8 april 2020
 • 5 star review  Wat een toppers! Staan altijd voor je klaar 👌

  thumb Pauline van der Pas
  21 maart 2020

  5 star review  Uitstekende help desk, antwoorden snel op je email met duidelijke uitleg hoe jij je probleem kunt oplossen.

  thumb Camping Fagogne
  12 maart 2020
 • 5 star review  Ben n ondernemend persoon, als de ene niet bevalt zijn er wel anderen. Dat ik vanaf de 1e dag bij InterIP zit en onderhand al 11 jaar trouwe klant ben geeft wel aan dat ik mij zeer thuis voel bij hun. inmiddels word ik steeds handiger en is een hulp mailtje snel beantwoord door hun. Zelfs n partner uit oostenrijk heeft meerdere domeinen hier lopen en is zeer tevrden.

  thumb Digi Racing Prive
  19 februari 2020

  5 star review  Super bedrijf! Staan altijd voor je klaar!

  thumb Frans Witt
  14 februari 2020
 • 5 star review  Geweldig bedrijf staat altijd paraat voor de klant. Ga zo door interip networks👏👏

  thumb Ayhan Senturk
  22 januari 2020

  4 star review  Een zeer klantvriendelijk bedrijf en een optimale service.

  thumb Cetin Altinbas
  22 januari 2020
 • 5 star review  Super bedrijf! Staan altijd paraat en denken altijd mee bij vragen en/of problemen. Een aanrader!

  thumb Marvin de Groen
  14 januari 2020

  5 star review  Prima bedrijf, deze bedrijven zijn nog met een kaarsje te zoeken. Een HelpDesk die de telefoon aanneemt en helpt (!). Ook emails worden bijna per omgaande beantwoord. Aanbevolen dus.

  thumb Niek Noordegraaf
  18 december 2019
 • 5 star review  Ben al vele jaren klant. InterIp verleent hele goede service met kennis van zaken. Voor medewerkers staat 100% klanttevredenheid centraal en dat 24/7! Kan het bedrijf zeker aanbevelen.

  thumb a.m. stel08
  22 augustus 2019

  5 star review  Top bedrijf! Willen altijd helpen. Zeer deskundig en klantvriendelijk. Goede prijs.

  thumb Toos
  21 augustus 2019
Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter