SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

gratis advies over uw website

N

bespaar tijd & geld

N

voorkom hacks en dataverlies

Website met onderhoud uit een pakket bij Den Haag

Voor professionele zorg voor uw website in WordPress, onderhoud van uw CMS-systeem en hulp bij inhoudelijke aanpassingen, sluit u een passend pakket af bij InterIP in Naaldwijk, nabij Den Haag. Wij garanderen u dat uw data te allen tijde veilig is. Met onze ervaring en deskundigheid zorgen we ervoor dat uw website altijd up-to-date is. Door een pakket naar keuze af te sluiten bij ons bedrijf nabij Den Haag en het uitbesteden van onderhoud aan uw website in WordPress heeft u geen andere partijen meer nodig voor de technische aspecten van uw website.

Website onderhoudspakket

Website Onderhoud Lite

Vanaf €18,00 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met    HTML + Wordpress + Woocommerce
  Support tijd maandelijks   15 minuten voor inhoudelijke aanpassingen en kleine wijzigingen.
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Nee
  Gratis domeinnaam   Nee
  Gratis webhosting   Nee
  SSL certificaat   Ja
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Nee
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Nee
  Max. Aantal plugins   15
  Thema updates   Ja

Website Onderhoud Basic

Vanaf €27,00 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met    HTML + Wordpress + Woocommerce
  Support tijd maandelijks   30 minuten voor inhoudelijke aanpassingen, wijzigingen, foto's plaatsen enz. Hulp en advies bij installatie nieuwe plugins en thema's. Gratis DIVI builder licentie met +2000 layouts.
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Gratis domeinnaam   Nee
  Gratis webhosting   Nee
  SSL certificaat   Ja
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Nee
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Nee
  Max. Aantal plugins   20
  Thema updates   Ja

Website Onderhoud Pro

Vanaf €40,50 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met   Wordpress + Woocommerce, Joomla, Drupal
  Support tijd maandelijks   60 minuten voor inhoudelijke aanpassingen, wijzigingen, foto's plaatsen enz. Hulp en advies bij installatie nieuwe plugins en thema's. Gratis DIVI builder licentie met +2000 layouts. Gratis google maps en contactformulier captcha integratie.

  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Gratis domeinnaam   Ja
  Gratis webhosting   Ja
  Ruimte website   10 GB
  Ruimte e-mail   10 GB
  SSL certificaat   Ja, SECTIGO Positive 1 jaar
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Ja, website caching en optimize plugins
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Ja
  Max. Aantal plugins   30
  Thema updates   Ja

Website onderhoudspakket

Altijd een veilige en up-to-date website zodat hackers geen kans maken om uw website te misbruiken. Met onze onderhoudspakket krijgt u een gratis webmaster waarop u altijd terug kunt vallen met al uw website vragen en problemen.

Wat is website onderhoud?

Een websiteonderhoud pakket is handig als u niet over de benodigde kennis beschikt om uw website aan te passen of bij te werken. Indien u het onderhoud van uw website aan ons overlaat zorgen wij ervoor dat de reguliere security updates en functionele upgrades van uw CMS systeem altijd stip op tijd worden uitgevoerd. Zo blijft uw website beschermd tegen hackers en kunt u gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten van uw CMS systeem. Verder profiteert u met een onderhouds pakket voor uw website van de mogelijkheid dat u ons kunt inzetten voor inhoudelijke aanpassingen aan uw webstite. Tekstuele aanpassingen, afbeeldingen wijzigen, menu's aanpassen en nieuwe pagina's aanmaken? Voor al dat soort werkzaamheden staan wij ook graag voor u klaar indien u de onderhoud van uw website aan ons overlaat. Wij hebben verschillende onderhouds pakketten afhankelijk van de gebruikte CMS systeem en aantal plugins wat u wat in gebruik is. Ons goedkoopste website onderhoudspakket is al ruim geschikt om grote wordpress websites te onderhouden.

Website onderhoud uitbesteden

Het onderhouden van een professionele site kost vaak veel geld en veel tijd. Daarnaast moet uw technische kennnis veel verder gaan dan enkel HTML codering. Kennis over web servers en het onderhoud/de optimalisatie hiervan, browser en server caching, DNS instellingen zoals DMARC en SPF records, hackerbeveiliging middels dynamische white en blacklisten, het onderhoud van de database en meer is benodigd om een website duurzaam en veilig in de lucht te houden. Bij het uitbesteden van uw website onderhoud hoeft u zich om deze aspecten geen zorgen meer te maken. Wij zorgen ervoor dat alle bij en hoofdzaken perfect op elkaar zijn afgestemd en uw website altijd top presteert. Het goed onderhouden van een website vergt kennis van websites, digitale trends en internet marketing. De focus moet liggen op de functionaliteit van een website en het optimaliseren van online kansen; niet op het 'overwinnen van de techniek' van een CMS.

Wordpress onderhoud en optimalisatie

Wordpress is een erg populair content management systeem en hierdoor altijd volop in ontwikkeling maar ook erg gewild bij de hackers. Door de jaren heen zijn er waarschijnlijk meer dan miljoen handige gratis en betaalde tools en plugins voor wordpress op de markt gebracht die dankbaar door website bouwers zijn gebruikt om hun website naar wens te laten functioneren. Zo bestaan er voor worpress plugins om een compleet webwinkel op te zetten, strakke contactformulieren te maken, SEO tools om hoger in google te komen, een eigen blog of forum te draaien en nog ontelbaar andere handig inzetbare toepassingen. Door deze wildgroei komen er ook helaas slecht geschreven plugins op het markt of wordt een destijds erg populaire plugin opeens niet meer onderhouden door de uitbrenger. Uw website loopt dan potentieel veel meer risico om misbruikt te worden. Wij checken proactief alle plugins die u gebruikt op uw website, verlengen indien van toepassing de betaalde licenties zodat de modules bijgewerkt kunnen worden of zoeken samen met u naar een nieuwe plugin indien een plugin niet meer wordt bijgehouden door de plugin maker.

Website beveiliging

Websites die bij ons in onderhoud zijn worden in hoge mate beveiligd middels diverse technieken die het best werken voor de specifieke cms systeem die gebruikt wordt. Dankzij onze regelmatige security scan's van uw website zorgen wij dat hackers en andere kwaadwillenden niet uw website of server kunnen misbruiken.

Website optimalisatie en hoger in google komen

In ons medium en pro website onderhoud pakketten houden wij ook rekening met de prestaties van uw website zoals laadtijd van de pagina, caching en het optimaliseren van de gebruikte afbeeldingen. Ook controleeren onze SEO experts de vindbaarheid van uw website in diverse zoekmachines zoals google en yahoo en voeren in overleg aanpassingen uit in de gebruikte zoektermen en verwijzingen. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden op de juiste pagina's kunt u uw website hoger in de zoekmachines laten uitkomen en zodoende kwalitatief hoogwaardige verkeer naar uw website trekken. InterIP heeft jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie en kan uw website de juiste boost geven om op nummer 1 van de zoekresultaten in google te kunnen komen. Vanaf ons website onderhoud medium pakket kunt u al profiteren van de voordelen van zoekmachineoptimalisatie op uw website. Door ons deskundige aanpak laadt uw website vele malen sneller en mede dankzij het gebruik van de juiste SEO optimalisatie technieken wordt uw website razendsnel opgenomen in de zoekmachines.

Zorg voor uw website en professioneel onderhoud bij een pakket naar keuze

Door het afsluiten van een webhostingpakketen het uitbesteden van het onderhoud van uw website aan dé specialist geniet u zorgeloos van uw website. Wij bieden 100% zekerheid dat uw data veilig zijn en blijven. Alle pakketten komen samen met garantie in het geval dat een update problemen veroorzaakt. Wij zorgen ervoor dat alles weer naar behoren functioneert als u het onderhoud aan uw website aan ons wilt uitbesteden.

Website Onderhoud Voordelen

Geen omkijken

Met onze website onderhoudspakketten hoeft u nooit meer te denken aan het technische aspect van uw website!

Voorkomen

Een website onderhoudspakket kan voorkomen dat uw website gehackt wordt. Wij houden uw website altijd up to date en veilig.

Besparen

Dankzij een website onderhoudspakket heeft u geen dure webdesigner nodig bij elke kleine vraag of wijziging.

Support

Voor vragen en advies over uw website kunt u altijd bij ons terecht. Dit staat los van de support tijd die onze pakketten bevatten.

Voorkomen is beter dan genezen!

Het juiste pakket kiezen en het uitbesteden van het onderhoud van de website in WordPress is belangrijk om verschillende redenen. De belangrijkste redenen zijn om de website veilig te houden tegen hackers, maar ook om de website snel en functionerend te houden. Vaak kunnen vervelende gevolgen voorkomen worden door goed onderhoud op de website te plegen. Wanneer een website gehackt wordt of deze niet meer werkt, bijvoorbeeld door een verouderde plug-in, kunnen er zeer vervelende kosten bij komen kijken om dit weer allemaal functionerend te krijgen. Daarnaast kan het voorkomen dat uw website niet te bereiken is of dat u weer met een nieuwe partij te maken krijgt om het op te laten lossen. U kunt het onderhoud van uw website, WordPress of een ander systeem, aan ons als ervaren provider, uitbesteden en een pakket kiezen dat het beste bij u past.

Onderhoud van een website in WordPress

Tegenwoordig worden de meeste websites gebouwd in WordPress. Vaak worden hierbij plug-ins gebruikt om de functionaliteiten van de website en/of webshop te verbeteren. Het is heel belangrijk dat alle updates van de plug-ins en thema’s uitgevoerd worden. Hiermee voorkomt u namelijk risico’s op het gebied van beveiligings- en functionaliteitsproblemen op uw website.

Wij hebben veel ervaring met het onderhoud van diverse populaire Content Management Systemen (CMS). Zo kunt u bij ons kiezen uit diverse domeinnamen, zoals een .EU- of een .NL extensie. U kunt natuurlijk voor nog meer kiezen, zoals een .NET extensie. Het is maar net wat bij u past. Vooral in het onderhouden van websites in WordPress hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd. Updates uitvoeren van drukbezochte websites eist de juiste voorbereiding en expertise. Als u bij ons een pakket afsluit voor het uitbesteden van het onderhoud aan uw website in WordPress weet u exact waar u aan toe bent.

WordPress, Joomla en Drupal updates uitvoeren

WordPress en andere soortgelijke CMS-systemen hebben bijna allemaal een automatische updatemogelijkheid. Hoewel dit een goede uitkomst is voor de minder ervaren beheerder, kan dit ook een vorm van schijnveiligheid opwekken. Webdesigners strooien graag met betaalde thema’s en plug-ins tijdens het afleveren van uw website. Meestal komt het voor dat na een jaar, zodra de gratis periode voorbij is, er geen updates meer worden geleverd. Vaak dient er dan een betaalde licentie te worden afgenomen bij de leverancier van het thema en/of de plug-in. Wij maken vaak mee dat de automatische updates keurig zijn uitgevoerd, maar een website toch misbruikt is. Bijvoorbeeld omdat betaalde thema’s en/of plug-ins die een handmatige update vereisen compleet genegeerd zijn tijdens de updates.

Zodra u het onderhoud van uw website, middels het afsluiten van een pakket, aan ons wilt uitbesteden, inventariseren wij ten eerste alle thema’s en plug-ins die op dat moment gebruikt worden in bijvoorbeeld WordPress. Onnodige zaken worden in overleg uitgeschakeld of compleet verwijderd. Van alle gebruikte thema’s en plug-ins wordt gecontroleerd of de leverancier nog bestaat, of er updates voor worden uitgebracht en of er kosten zijn verbonden aan het verlengen van de licenties. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welke kosten u kunt verwachten in de toekomst.

Schakel ons vandaag nog in!

Wij luisteren aandachtig naar onze klanten en soms hebben ze een verhaal over vervelende situaties. Hierdoor hebben we besloten om onze klanten onderhoudspakketten aan te bieden, zodat wij kunnen voorkomen dat u in vervelende situaties beland. In de pakketten zitten ook uren verwerkt voor support. Hierdoor kunnen wij kleine wijzigingen uitvoeren zonder dat u daar weer een nieuwe partij voor moet inschakelen, wat uiteraard soms hele hoge kosten oplevert. Wilt u een pakket aanschaffen voor het uitbesteden van het onderhoud van uw website in WordPress aan onze experts? Binnen een paar klikken heeft u dit online geregeld! Voor vragen of meer informatie over onze diensten belt u naar onze eenvoudig te bereiken klantenservice via +31.(0)174-726026 of stuurt u een e-mail naar info@interip.nl.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

 • Al jaren klant bij InterIp, eerst alleen met hosting, maar nu ook met een onderhoudscontract. Ik ben zeer tevreden over het meedenken en de geboden hulp - ook proactief. Zelf heb ik van deze kant van het ondernemen maar weinig kaas gegeten, dus ik waardeer de inzet van het team zeer, ze maken een goede partner!

  Sam H Avatar Sam H
  29 mei 2024

  Interip Networks B.V. is een goede internet provider, die oplet wat er op zijn netwerk gebeurt, en je bij onraad een berichtje stuurt!

  Han Vogel Avatar Han Vogel
  27 mei 2024
 • Wat een service al bijna 20 plus jaren als ondernemer goed geholpen door dit bedrijf Heerlijk dat dit nog gewoon kan en gebeurd

  Robert Ederveen Avatar Robert Ederveen
  20 mei 2024

  Wat een service al bijna 20 plus jaren als ondernemer goed geholpen door dit bedrijf Heerlijk dat dit nog gewoon kan en gebeurd

  Robert Ederveen Avatar Robert Ederveen
  13 mei 2024
 • Ik had een probleem bij het bouwen van mijn website ,Als je het probleem uitlegt wordt je bijna direct ten volle tevredenheid geholpen , een aanrader .

  Jo Joosten Avatar Jo Joosten
  4 april 2024

  helemaal top hoe interip omgaat met klanten. install van ssl fluitje van een cent. zij handelen alles af. heel snel reactie en professioneel. beveel ik aan

  Willie Jan Bons Avatar Willie Jan Bons
  18 maart 2024
 • Eén van de oudste en BESTE providers in Nederland. Persoonlijke service, 24/4 bereikbaar en mensen die weten waar ze het over hebben! Aanrader!

  Rogier Schaaf Avatar Rogier Schaaf
  18 februari 2024

  Keurig geholpen met het verwijderen van onze site e.d.

  Rian Driessen Avatar Rian Driessen
  14 januari 2024
 • Al jaren mijn provider voor diverse websites en al jaren tref ik bij InterIP de meest vriendelijke en behulpzame mensen die snel en met kennis van zaken alles voor me regelen. Een top bedrijf!

  Marina V Avatar Marina V
  22 september 2023

  Er was al een tijdje niets veranderd in onze mailadressen. Nu was het nodig en was ik de draad even kwijt. Kenan hielp me weer op weg. Prima!

  Jos van Pelt Avatar Jos van Pelt
  14 juni 2023
 • Ik ben al 21 jaar klant omdat de service top is!

  Louis Oosterveer Avatar Louis Oosterveer
  26 april 2023

  Ik ben enorm goed geholpen door Kenan van jullie helpdesk!

  Sido van der Meulen Avatar Sido van der Meulen
  26 april 2023
 • InterIP staat altijd klaar voor ons op het gebied van hosting en meestal zelfs meer! Persoonlijke assistentie is top-notch en worden altijd binnen no-time geholpen!

  Sezer Uslu Avatar Sezer Uslu
  22 april 2023

  Snelle en correcte reacties

  arjan sikking Avatar arjan sikking
  30 januari 2023
 • Stop met zoeken naar het perfecte webhostingbedrijf! De mensen van Interip staan altijd voor je klaar!

  Pauline van der Pas Avatar Pauline van der Pas
  20 januari 2023

  Heel goede helpdesk ik ben zeer te vreden met de goede hulp en oplossing van mijn problemen. Ik kan niets anders zeggen dan SUPPER gedaan

  Hans en lien Kort Avatar Hans en lien Kort
  20 augustus 2022
 • Heel goede helpdesk ik ben zeer te vreden met de goede hulp en oplossing van mijn problemen. Ik kan niets anders zeggen dan SUPPER gedaan

  Hans en lien Kort Avatar Hans en lien Kort
  18 augustus 2022

  Heel goede helpdesk

  Hans en lien Kort Avatar Hans en lien Kort
  12 augustus 2022
 • Al sinds 1999 ons adres (12 websites) voor webhosting en domeinregistratie. De support is snel en zeer behulpzaam. Zelf heb ik geen echte kennis van certificaten en soms loop ik vast in filezilla voor uploaden, maar InterIP loodst mij er geweldig doorheen en lost problemen zeer vriendelijk op. Erg blij met dit bedrijf.

  An k Avatar An k
  12 augustus 2022

  Interip (Goedkoophosting) is al vele jaren mijn top favoriet! Bedrijf wat bereikbaar is met écht mensen, altijd behulpzaam, niets is te veel. Top service. Ja, er zijn misschien nog goedkopere maar hier is het én goedkoop, én de service is optimaal. Kijk niet verder zou ik zeggen!

  Rob Koning Avatar Rob Koning
  27 juli 2022
Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter