SERVICE GERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VELIG / SNEL / UITMUNTEND / KWALITEIT

Tot  10,00 % korting

 .NET  extensie informatie

U bent op pagina Overzicht domeinextensies / Populair / .NET

.net domeinregistratie met korting

Kies voor een langere termijn en bespaar meer op de kosten van een .NET domeinregistratie

Specificaties

Minimale lengte van het domein
Maximale lengte van het domein
Voor sommige extenties is het vereist dat u een post en/of bezoekadres heeft in het land waar u het extentie wilt registeren
Minimale periode in jaren waarvoor uw deze extensie kunt registreren
Maximale periode in jaren waarvoor uw deze extensie kunt registreren
Nadat uw domeinnaam is stopgezet en door ons is verwijderd bij de desbetreffende register is het bij sommige extensies nog mogelijk om uw domeinnaam terug te claimen. Let wel op dat niet alle extensies deze mogelijkheid bieden en dat bij een her activatie van een domeinnaam naast de periodieke kosten ook extra kosten in rekening kan worden gebracht.
Het interval waarmee de registry zijn zone file bijwerkt. Nieuwe registraties en nameserver wijzigingen zijn pas na deze periode actief
Karakters die zijn toegestaan in een domeinnaam
Met internationalized domain name (IDN) kunt u domeinen registeren die niet alfanumerieke karakters bevatten. Een domeinnaam zoals bijvoorbeeld www.Café.eu wordt met IDN geregistreerd als www.xn--caf-dma.eu
Bij de meeste extensies kunt u tegen een kleine bijbetaling uw whois data afschermen van de buitenwereld. Zo voorkomt u dat derden kunnen zien dat u de eigenaar van het domeinnaam bent.
DNSSEC staat voor Domain Name System Security Extensions. DNSSEC voorziet de DNS records van een digitale handtekening, zodat de aanvrager kan controleren of de record die terug komt, authentiek is. Het “spoofen” van DNS, of zogeheten cache-poisoning, is hierdoor niet langer meer mogelijk.

Veelgestelde vragen over de .NET domeinnaam extensie

Registreer een .NET domeinnaam voor uw bedrijf in regio Den Haag en ontvang alle informatie die u nodig heeft. Profiteer van onze uitstekende services.

Voorwaarden voor de registratie van een .NET domeinnaam

Een .NET domeinnaam voor uw onderneming in regio Den Haag, moet minimaal 1 en mag maximaal 63 karakters bevatten. Een domeinnaam kan bestaan uit cijfers, letters en een minteken (-). Ze mogen niet beginnen of eindigen met een minteken. U kunt een .NET top-level domeinextensie registreren voor een minimale periode van 1 jaar tot een maximale periode van 10 jaar. Verlengt u uw domeinnaam niet meer? Dan vervalt deze in een quarantaineperiode van 28 dagen. Bij InterIP in Naaldwijk, rekenen we € 99.00,- voor het heractiveren van een domeinnaam met de .NET-extensie nadat deze in quarantaine is geplaatst.

Hoe kan ik mijn DNS-records en/of nameservers voor de .NET domeinnaam aanpassen?

U kunt op onze DNS-beheerpagina zelf uw domeinnaam real-time beheren. Naast de standaard A-, MX- en CNAME-records kunt ook op een gemakkelijke manier TXT-records en SRV-records opnemen voor uw DNS-zone. Wilt u uw .NET domeinnaam extra beveiligen met DNSSEC? U zet dat met een klik aan op de beheerpagina. Wilt u bij meerdere domeinen tegelijk dezelfde aanpassing doorvoeren? Met onze handige DNS-beheertool is het mogelijk om meerdere domeinen onder uw beheer tegelijk bij te werken. Heeft u een foutje gemaakt? Geen zorgen, u kunt tot maximaal 25 versies uw DNS-zone terughalen. Wilt u uw DNS-records via Cloudflare, Google of een andere provider beheren? U stapt met een nameserverwijziging eenvoudig over naar de gewenste provider.

Verhuizen jullie de bulk als mijn domeinnamen bij een externe partij staan?

Natuurlijk, wij zoeken graag alles voor u uit, maken DNS-templates en configureren indien van toepassing de juiste webhostingomgeving. Verder zoeken wij uit hoe de DNS-records, zoals e-mail-, SPF- en DKIM-records per domeinnaam ingesteld staan en houden we rekening met alle instellingen. Bij de meeste providers is het een groot karwei om de transfercode te achterhalen, een externe back-up van de website veilig te stellen of de DNS-configuratie in te zien. Door de populariteit van onze gratis verhuisservice hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de beheersystemen van nationale en internationale providers. Denkt u hierbij aan providers, zoals Enom, Hostnet, GoDaddy, SiteGround, Strato en Vimexx. Onze experts zoeken uit bij welke provider(s) uw domeinen geregistreerd staan en maken een duidelijk plan van aanpak. Zodoende bent u verzekerd van een soepele verhuizing zonder downtime en merken de bezoekers en gebruikers van uw website verder niets van de overgang.

Hoe kan ik mijn .NET internetdomeinnaam registreren?

Voor het registreren of kopen van een nieuwe domeinnaam dient u deze eerst te controleren op de beschikbaarheid via een domeincheck. Domeinen die vrij zijn kunt u direct vastleggen tegen gangbare tarieven. Is uw gewenste domein al bezet? Dan wordt deze soms te koop aangeboden. Wij helpen u graag door te bemiddelen bij de aankoop van uw .NET-domeinnaam. U checkt via het onderstaande formulier op een eenvoudige manier de beschikbaarheid van uw domeinnaam. Indien de door u gewenste domeinnaam beschikbaar is, dan kunt u deze real-time op uw privé- of bedrijfsnaam laten vastleggen. Bent u een domeinreseller of registreert u een domeinnaam voor een klant? Tijdens het registratieproces is het mogelijk om contactpersonen via onze beheeromgeving aan te maken en domeinnamen te registreren op naam van uw klant of contactpersoon.

.NET DOMEINNAAM BESCHIKBAAR? CHECK EN REGISTREER

Kan ik mijn bestaande .NET domeinnaam naar jullie verhuizen?

Voor het verhuizen van een .NET-domeinnaam dient u bij uw huidige provider een transferkey op te vragen. Uw provider is verplicht om deze aan u te verstrekken en verstuurt de key doorgaans per e-mail naar het e-mailadres dat bij hen geregistreerd staat. Indien u eenmaal uw transferkey heeft ontvangen, dan kunt u hieronder het verhuizen van uw .NET-domeinnaam opstarten. Heeft u elders een domeinnaam gekocht of geregistreerd en wilt u deze verhuizen naar InterIP? Wij helpen u hier graag bij. Indien de domeinnaam nog niet op uw naam geregistreerd staat, draagt ons systeem tijdens het verhuisproces uw domein automatisch over op uw privé- of bedrijfsnaam. U wordt zodoende direct 100% juridische eigenaar en niemand anders kan aanspraak maken op uw domeinnaam. Indien u een domein voor uw klant verhuist, dan kunt u via de beheeromgeving uw klant als contactpersoon aanmaken en tijdens het verhuisproces selecteren als eigenaar van de domeinnaam.

.NET UW DOMEINNAAM VERHUIZEN

Kan ik een .NET domein ook anoniem registreren?

Ja, u kunt een .NET anoniem registreren. Uw gegevens worden nog wel volledig aan de registry doorgegeven, maar in de publieke Whois-database zijn de gegevens niet meer openbaar opvraagbaar door derden. De registry, maar ook InterIP, blijft nog wel verplicht om deze gegevens over te dragen indien hiervoor een rechterlijk bevel afgegeven is. Afhankelijk van de gekozen extensie is het afschermen van uw persoonlijke gegevens gratis of tegen een geringe bijbetaling mogelijk.

Hoe kan ik een .NET domeinnaam overdragen op naam van een nieuwe houder/eigenaar?

U kunt een .NET-domeinnaam via onze beheeromgeving makkelijk overdragen naar de nieuwe eigenaar. U heeft hierbij de keuze uit een interne overdracht zodat het beheer van uw domeinnaam bij u onder controle blijft of kiest ervoor dat u de domeinnaam overdraagt naar een ander account/eigenaar binnen ons systeem. De kosten voor het overdragen van een .NET-domeinnaam van uw onderneming bedragen: € 0.00,- indien u de overdracht zelf uitvoert via onze beheeromgeving. Eventueel kunnen wij het overdrachtsproces voor u in zijn totaal verzorgen. Wij rekenen € 19,00 voor het eerste domein en € 5,00 voor ieder hierop volgende domeinnaam, administratiekosten plus de bovengenoemde registrykosten voor.

Hoe kan ik een website opstarten onder mijn .NET domeinnaam?

U activeert eenvoudig een website door een webhostingpakket bij ons af te nemen. Activatie van uw account bij InterIP gebeurt vrijwel real-time. Binnen enkele minuten kunt u inloggen en met een klik op de knop gratis websitesystemen zoals, WordPress, Joomla en Drupal installeren. Indien u echt voor een zware toepassing wilt gaan, dan kunt u ook bijvoorbeeld de laatste versie van Magento installeren. Al onze pakketten draaien op het innovatieve en gebruikersvriendelijke control panel van PLESK waarbij u taken, zoals het maken van een back-up en bijvoorbeeld het updaten van uw WordPress website volautomatisch laat uitvoeren. U krijgt beschikking over een onverwoestbaar en razendsnel webhostingplatform dat zeker ten goede zal komen voor de laadtijd van uw website en uw bezoekersaantallen. Al onze pakketten zijn geschikt voor WordPress-webhosting en komen standaard met gratis SSL certificaat en een ijzersterke spam- en virusfilter voor uw e-mail. Wilt u onze diensten doorverkopen? Geen probleem, al onze pakketten zijn geschikt om als reseller-hosting gebruikt te worden. Laat de website van uw onderneming schitteren met een .NET-domeinnaam! Bekijk en vergelijk hier al onze webhosting pakketten.

Kan ik e-mailadressen gebruiken onder mijn .NET domeinnaam?

U kunt over een eigen @net-e-mailadres beschikken indien u een pakket afneemt met e-mailmogelijkheden. U kunt uw e-mailberichten via het POP3- of IMAP-protocol beveiligd uitlezen. U kunt uw e-mailaccount op een willekeurige e-mailclient op uw PC, Mac, Android- of iOS-systeem installeren en direct gebruikmaken een e-mailadres onder uw @net-domein. Het is ook mogelijk om uw e-mail via een webmailpagina uit te lezen. Als één van de weinige e-mailproviders stellen wij ook een uitgaand e-mailserverplatform beschikbaar waarmee u over zowel poort 25 als poort 587 beveiligd e-mails verstuurt. Al onze diensten worden geleverd met gratis blacklistcontrole, spamfiltering, spamtagging en viruscheck. Ook is het mogelijk om op uw e-mailadres een autoresponder te plaatsen met bijvoorbeeld een afwezigheidsmelding of ontvangstbevestiging.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden Ben u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van een .NET-domeinnaam voor uw bedrijf? Bekijk en vergelijk al onze e-mail forwarding en e-mailbox pakketten. Wilt u advies of meer informatie ontvangen? U bereikt ons via +31.(0)174-726026 of info@interip.nl. Onze experts vertellen u graag alles over een .NET domeinnaam.

.net domeinregistratie met korting

Hoge kortingen bij domeinregistratie voor meerdere jaren! Registreer voordelig uw net domein en geniet van hoge kortingen bij registratie voor meerdere jaren. InterIP biedt een scala aan domeinnaam extensies en kan u van advies en hulp voorzien bij nieuwe .net domeinregistratie of aankopen van een bestaande domein. Met reuze handige bulk domeintools voor het makkelijk managen van uw al uw domeinnamen.

+100 domeinnaam extensies om te registeren

Voor standaard extensies maar ook voor afwijkende extensies bent u bij ons aan het juiste adres. Maandelijks komen er nog nieuwe top level domein extensies bij, controleer regelmatig ons volledige lijst.