SERVICE GERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VELIG / SNEL / UITMUNTEND / KWALITEIT

Tot  10,00 % korting

 .NU  extensie informatie

U bent op pagina Overzicht domeinextensies / Populair / .NU

.nu domeinregistratie met korting

Kies voor een langere termijn en bespaar meer op de kosten van een .NU domeinregistratie

Specificaties

Minimale lengte van het domein
Maximale lengte van het domein
Voor sommige extenties is het vereist dat u een post en/of bezoekadres heeft in het land waar u het extentie wilt registeren
Sommige extensies eisen dat u of het administratieve contact een post of een vestiging adres in het land waar het extensie wordt geregistreerd moet hebben. Als u dat niet heeft kunt u tegen een kleine bijbetaling gebruik maken van ons domicilie services.
Voor sommige country code (landen) extensies moet u ingeschreven staan in de lokale kamer van koophandel, een BTW nummer kunnen overleggen, inwonend zijn in het land zelf en/of een andere aantoonbare relatie hebben met het land waarin het extensie wordt vastgelegd
Minimale periode in jaren waarvoor uw deze extensie kunt registreren
Maximale periode in jaren waarvoor uw deze extensie kunt registreren
Nadat uw domeinnaam is stopgezet en door ons is verwijderd bij de desbetreffende register is het bij sommige extensies nog mogelijk om uw domeinnaam terug te claimen. Let wel op dat niet alle extensies deze mogelijkheid bieden en dat bij een her activatie van een domeinnaam naast de periodieke kosten ook extra kosten in rekening kan worden gebracht.
Het adres van de instantie/registry die het registreren van deze extensie mogelijk maakt
Op deze pagina kunt u houder gegevens van de domeinnaam bekijken
Het interval waarmee de registry zijn zone file bijwerkt. Nieuwe registraties en nameserver wijzigingen zijn pas na deze periode actief
Karakters die zijn toegestaan in een domeinnaam
Link naar de regelementen en voorwaarden van de registry
Met internationalized domain name (IDN) kunt u domeinen registeren die niet alfanumerieke karakters bevatten. Een domeinnaam zoals bijvoorbeeld www.Café.eu wordt met IDN geregistreerd als www.xn--caf-dma.eu
Bij de meeste extensies kunt u tegen een kleine bijbetaling uw whois data afschermen van de buitenwereld. Zo voorkomt u dat derden kunnen zien dat u de eigenaar van het domeinnaam bent.
DNSSEC staat voor Domain Name System Security Extensions. DNSSEC voorziet de DNS records van een digitale handtekening, zodat de aanvrager kan controleren of de record die terug komt, authentiek is. Het “spoofen” van DNS, of zogeheten cache-poisoning, is hierdoor niet langer meer mogelijk.

Veelgestelde vragen over de .NU domeinnaam extensie

Registreer nu uw .NU domeinnaam en profiteer van alle voordelen van onze services. Wij geven u graag meer informatie. Bekijk de mogelijkheden!

Registratievoorwaarden .NU domeinnaam bij Den Haag

Een .NU domeinnaam voor uw bedrijf in Den Haag of omgeving moet minimaal 2 en mag maximaal 63 karakters bevatten. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-). Domeinen mogen echter niet beginnen of eindigen met een minteken. U kunt een .NU top-level domeinextensie registreren voor een minimale periode van 1 jaar tot een maximale periode van 5 jaar. Indien u uw domeinnaam niet meer verlengt, dan vervalt deze in een quarantaineperiode van 59 dagen. Bij InterIP in Naaldwijk rekenen we geen kosten voor het heractiveren van een domeinnaam met de .NU-extensie, nadat deze in quarantaine is geplaatst.

Hoe kan ik de DNS-records en/of de nameservers voor de .NU domeinnaam van mijn bedrijf in regio Den Haag aanpassen?

U kunt op onze DNS-beheerpagina zelf uw domeinnaam real-time beheren. Naast de standaard A-, MX- en CNAME-records kunt u op een makkelijke manier TXT-records en SRV-records opnemen voor uw DNS-zone. Wilt u de .NU-domeinnaam van uw bedrijf extra beveiligen met DNSSEC? Met een simpele klik op de beheerpagina activeert u de beveiliging. Wilt u bij meerdere domeinen tegelijk dezelfde aanpassing doorvoeren? Met onze handige DNS-beheertool is het mogelijk om meerdere domeinen onder uw beheer tegelijk bij te werken. Heeft u een foutje gemaakt? Dit is geen probleem; u kunt tot maximaal 25 versies uw DNS-zone terughalen. Wilt u uw DNS-records via Cloudflare, Google of een andere DNS-provider beheren? U stapt met een nameserverwijziging eenvoudig over naar de provider van uw keuze.

Kunnen jullie mijn domeinnamen verhuizen als ze bij een externe partij staan?

Natuurlijk, wij zoeken graag alles voor u uit, maken DNS-templates en configureren indien van toepassing de juiste webhostingomgeving. Verder zoeken wij ook uit hoe de DNS-records, zoals e-mail-, SPF- en DKIM-records, per domeinnaam ingesteld staan en houden we rekening met alle instellingen. Bij de meeste providers is het een heel karwei om de transfercode te achterhalen. Een externe back-up van de website veilig te stellen of de DNS-configuratie in te zien. Door de populariteit van onze gratis verhuisservice hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de beheersystemen van nationale en internationale providers. Hierbij kunt u denken aan Vimexx, Enom, GoDaddy, Strato, Hostnet en SiteGround. Onze experts zoeken uit bij welke provider(s) uw domeinen geregistreerd staan en zorgen voor een duidelijk plan. Hierdoor bent u verzekerd van een verhuizing zonder downtime en merken uw bezoekers en gebruikers van uw website verder niets van de overgang.

Hoe kan ik mijn .NU domeinnaam registreren?

Voor het registreren of kopen van een nieuwe .NU domeinnaam dient u deze eerst te controleren op beschikbaarheid via een domeincheck. Domeinen die vrij zijn, kunt u direct aanschaffen tegen gangbare tarieven. Sommige domeinen die reeds bezet zijn, kunnen te koop worden aangeboden. Wij bieden u ondersteuning bij de aankoop indien u dit wenst. Via het onderstaande formulier controleert u op een eenvoudige manier de beschikbaarheid van uw domeinnaam. Indien de door u gewenste domeinnaam beschikbaar is, dan legt u deze direct real-time vast op uw privé- of bedrijfsnaam. Bent u een reseller of registreert u een domeinnaam voor een klant? Tijdens het proces van domeinregistratie is het mogelijk om contactpersonen via onze beheeromgeving aan te maken en domeinnamen te registreren op naam van uw klant of contactpersoon.

.NU DOMEINNAAM BESCHIKBAAR? CHECK EN REGISTREER

Ik heb al een bestaande .NU domeinnaam, kan ik deze verhuizen naar INTERIP?

Voor het verhuizen van een .NU-domeinnaam dient u bij uw huidige provider een transferkey op te vragen. Uw provider is verplicht om deze aan u te verstrekken en verstuurt deze doorgaans per e-mail naar het e-mailadres dat bij hen geregistreerd staat. Indien u eenmaal uw transferkey heeft ontvangen, dan kunt u hieronder het verhuisproces van uw .NU-domein real-time opstarten. Heeft u elders een domeinnaam gekocht of geregistreerd en wilt u deze verhuizen naar InterIP? Wij helpen u graag met het verhuizen. Indien de .NU-domeinnaam nog niet op uw naam geregistreerd staat, draagt ons systeem tijdens het verhuisproces uw domein automatisch over op uw privé- of bedrijfsnaam. U wordt op deze manier direct 100% juridische eigenaar en niemand anders kan aanspraak maken op uw domeinnaam. Indien u een domein voor uw klant verhuist, dan kunt u via de beheeromgeving uw klant als contactpersoon aanmaken en tijdens het verhuisproces selecteren als eigenaar van de domeinnaam.

.NU DOMEIN CHECKEN EN VERHUIZEN

Kan ik een .NU domein ook anoniem registreren?

Ja, u kunt een .NU-domeinnaam anoniem registreren. Uw gegevens worden nog wel volledig aan de registry doorgegeven maar in de publieke Whois-database zijn deze niet meer openbaar opvraagbaar voor derden. De registry, maar ook InterIP, blijft nog wel verplicht om deze gegevens over te dragen indien hiervoor een rechterlijk bevel is afgegeven. Afhankelijk van de gekozen domeinextensie is het afschermen van uw persoonlijke gegevens gratis of tegen een geringe bijbetaling mogelijk.

Hoe kan ik een .NU domein overdragen?

U kunt een .NU-domeinnaam via onze beheeromgeving makkelijk overdragen naar een nieuwe eigenaar. U heeft hierbij de keuze uit een interne overdracht, zodat het beheer van uw domeinnaam onder uw controle blijft of de keuze dat u de domeinnaam overdraagt naar een ander account/eigenaar binnen ons systeem. De registry kosten voor het overdragen van een .NU-domeinnaam bedragen: € 29.00,- indien u de overdracht zelf via onze beheeromgeving uitvoert. Eventueel kunnen wij het overdrachtsproces voor u in zijn totaal verzorgen. Hier rekenen we € 19.00 voor het eerste domein en € 5.00 voor ieder hierop volgende domeinnaam, administratiekosten plus de bovengenoemde kosten voor. Daarnaast staan we ook voor u klaar voor het onderhouden van de website.

Hoe kan ik een website opstarten onder mijn .NU domeinnaam?

U kunt eenvoudig een website activeren door een pakket voor hosting van uw website bij ons af te nemen. Activatie van uw webhostingaccount bij InterIP gebeurt vrijwel real-time; binnen enkele minuten kunt u inloggen. Met een klik op de knop installeert u ook gratis websitesystemen, zoals WordPress, Joomla, Drupal. Indien u echt voor een zware toepassing wilt gaan, dan kunt u ook de laatste versie van Magento installeren. Al onze hostingpakketten draaien op het innovatieve en gebruikersvriendelijke control panel van PLESK, waarbij u taken, zoals het maken van een back-up en bijvoorbeeld het updaten van uw WordPress-website volledig automatisch kunt laten uitvoeren. U krijgt beschikking over een onverwoestbaar en razendsnel webhostingplatform dat zeker positieve invloed heeft op de laadtijd van uw website en uw bezoekersaantallen. Al onze pakketten zijn geschikt voor WordPress-webhosting en komen standaard met gratis SSL-certificaat en een ijzersterke spam- en virusfilter voor uw e-mail. Wilt u onze diensten doorverkopen? Dat is geen probleem: al onze pakketten zijn geschikt om als reseller gebruikt te worden. Laat uw website schitteren met een .NU domeinnaam en bekijk en vergelijk de verschillende webhosting pakketten die wij u aanbieden.

Kan ik e-mailadressen gebruiken onder mijn .NU domeinnaam?

U kunt over een eigen @nu-e-mailadres beschikken, indien u een pakket afneemt met e-mailmogelijkheden. U kunt leest uw e-mailberichten via het POP3- of IMAP-protocol beveiligd uit. U kunt tevens uw e-mailaccount op een willekeurige e-mailclient op uw PC, Mac, Android- of iOS-systeem installeren en direct gebruikmaken van een e-mailadres onder uw @nu-domein. Het is ook mogelijk om uw e-mail via een webmailpagina uit te lezen. Als één van de weinige e-mailproviders stellen wij bovendien een uitgaand e-mailserverplatform beschikbaar, waarmee u over zowel poort 25 als poort 587 beveiligd e-mails kunt versturen. Al onze diensten worden geleverd met gratis blacklistcontrole, spamfiltering, spamtagging en viruscheck. Daarnaast is het mogelijk om op uw e-mailadres een autoresponder te plaatsen, bijvoorbeeld een afwezigheidsmelding of ontvangstbevestiging.

Ontdek de vele mogelijkheden Wanneer u interesse heeft in een .NU domeinnaam helpen onze experts in de buurt van Den Haag u graag verder. Bekijk en vergelijk eenvoudig al onze e-mailforwarding- en mailboxpakketten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, onze dienstverlening of deskundig advies? Bel dan gerust naar +31.(0)174-726026 of stuur een e-mail naar info@interip.nl.

.nu domeinregistratie met korting

Hoge kortingen bij domeinregistratie voor meerdere jaren! Registreer voordelig uw nu domein en geniet van hoge kortingen bij registratie voor meerdere jaren. InterIP biedt een scala aan domeinnaam extensies en kan u van advies en hulp voorzien bij nieuwe .nu domeinregistratie of aankopen van een bestaande domein. Met reuze handige bulk domeintools voor het makkelijk managen van uw al uw domeinnamen.

+100 domeinnaam extensies om te registeren

Voor standaard extensies maar ook voor afwijkende extensies bent u bij ons aan het juiste adres. Maandelijks komen er nog nieuwe top level domein extensies bij, controleer regelmatig ons volledige lijst.