SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

Volledig online dns en nameservers beheer

N

Wijzig contact gegevens en draag domein over

N

DNS-SEC beveiliging

De beschikbaarheid controleren van uw nieuwe domeinnaam

De beschikbaarheid van uw nieuwe domeinnaam kunt u eenvoudig en snel controleren op de website van InterIP in Naaldwijk, nabij Den Haag. Wij kunnen zowel regionale als landelijke domeinnamen voor u registreren. Wij zijn een van de eerste en oudste providers in Nederland, we bestaan al sinds 1999. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring en deskundigheid opgedaan. Het controleren van de beschikbaarheid van uw favoriete domeinnaam, bijvoorbeeld voor uw bedrijf in Den Haag, en het registreren, doet u eenvoudig en snel online.

Eenvoudig de beschikbaarheid van uw domeinnaam controleren bij experts nabij Den Haag

Voordat u een nieuwe domeinnaam gaat registreren, bijvoorbeeld voor uw winkel in regio Den Haag, is het een goed idee om de beschikbaarheid te controleren. Zo weet u precies waar u aan toe bent en of de domeinnaam die u in gedachte heeft ook daadwerkelijk nog vrij is. Binnen een paar klikken heeft u het antwoord. U heeft bij het kiezen van een domeinnaam diverse opties voor maximale variatie en flexibiliteit. Denk hierbij aan .NET, .NL, .EU en nog veel meer. Zo is het mogelijk dat .NL niet meer vrij is, maar .NET wel. Na het controleren van de beschikbaarheid van de nieuwe domeinnaam voor uw bedrijf nabij Den Haag, registreert u deze goedkoop en eenvoudig op onze website. Kies uit de vele verschillende opties en verzeker uzelf van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Vraag direct uw domeinnaam aan

Na het controleren van de beschikbaarheid van uw favoriete domeinnaam voor uw bedrijf nabij Den Haag, hoeft u deze alleen nog te registreren op onze website. Hierbij maakt u gebruik van onze diensten, zoals het onderhouden van uw website of e-mail hosting. Of u nu als bedrijf in Den Haag gevestigd bent of ergens anders in Nederland, wij kunnen u ongeacht uw vestigingsadres landelijk van dienst zijn. Wilt u deskundig advies of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze eenvoudig te bereiken helpdesk in Naaldwijk. Bel naar +31.(0)174-726026, stuur een e-mail naar info@interip.nl of vul ons online contactformulier in.

Doe meer met uw domeinnaam!

Webhosting

Koppel een webhosting pakket aan uw domeinnaam zodat u een website of webshop online kunt plaatsen.

E-mail

Met een e-mail pakket kunt u tegen scherpe tarieven beschikken over professionele e-mailadressen.

Doorsturen

Onze pakketten hebben eindeloze mogelijkheden om uw domeinnaam en e-mail door te sturen.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

 • 5 star review  Ik ben al jarenlang (13) een zakelijke klant bij Interip. Altijd correct en snel!

  thumb Arnie Theel
  25 januari 2022

  5 star review  Prima service betreffende alle voorkomende vragen en wensen. Een aanrader !!

  thumb Martin W. Vos
  24 januari 2022
 • 5 star review  Al heel erg lang een tevreden klant. Zeer behulpzaam. Niets is te gek.

  thumb Herwijnen Wandelspeciaalzaak
  25 november 2021

  5 star review  Goede service. Zit jaren bij dii bedrijf. Een aanrader.

  thumb Henry Badeloe
  27 oktober 2021
 • 5 star review  Professionals en klantvriendelijkheid Als klant Ben ik zeer tevreden

  thumb Cengiz Ozturk
  19 september 2021

  5 star review  Vriendelijke accurate hulp.

  thumb Frans Chodzynski
  15 juli 2021
 • 5 star review  Even gebeld keurig geholpen naar een kleiner hosting pakket. Korting en een extra mail ruimte, Ja 2005 klant geworden 2022 nog tevreden .

  thumb René Jordaan
  23 juni 2021

  5 star review  Super goede helpdesk. Altijd snel contact met een medewerker. Gewoon bellen en geholpen worden. Echt heel fijn.

  thumb Hanneke van Veluwen - van der Velden
  21 juni 2021
 • 5 star review  Wij hebben al meer dan 15 jaar een domeinnaam via Interip Networks. Zijn ongelooflijk blij met al hun service. Vanwege hun professionaliteit en het snel en adequaat opvolgen van vragen hebben wij besloten ook een nieuwe domeinnaam wederom bij hun te registreren.

  thumb Joyce Joman
  15 juni 2021

  5 star review  Al meer dan 10 jaar klant. Als er iets is, kan je ze gewoon bellen op een normaal telefoonnummer, en je krijgt iemand aan de telefoon die je naam als klant kent en die technisch alles oplost. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

  thumb typ piet
  31 mei 2021
 • 5 star review  Een zeer fijn bedrijf. Ik vind het een verademing dat ze gewoon de telefoon aannemen, zonder een bandje en een keuzemenu, ik begrijp ze zonder dat ik verstand heb van websites etc, hun diensten zijn overzichtelijk en het contact prettig en zonder gedoe. Gewoon hartstikke goed!

  thumb Jeroen van Heck
  21 januari 2021

  5 star review  Wij zijn al sinds 2007 klant bij Interip met meer dan 230 websites op een eigen server en zijn zeer tevreden over de geleverde service. De specialisten van Interip met hun uitgebreide kennis van ICT staan altijd voor ons klaar, ook op soms onmogelijke tijden. Zelfs voor specialistische toepassingen of scripts schieten zij ons te hulp. Het Content Management Systeem en de User-Interfase zijn zeer eenvoudig met vele mogelijkheden en als er iets uitgelegd dient te worden nemen zij daar ruimschoots de tijd voor. Gewoon super!

  thumb Peter de Rijk
  17 april 2020
 • 5 star review  Wat een super goed bedrijf, Ze helpen je snel en goed. De overstap van mijn vorige hosting naar interip ging heel soepel.

  thumb Jo Joosten
  8 april 2020

  5 star review  Wat een toppers! Staan altijd voor je klaar 👌

  thumb Pauline van der Pas
  21 maart 2020
 • 5 star review  Uitstekende help desk, antwoorden snel op je email met duidelijke uitleg hoe jij je probleem kunt oplossen.

  thumb Camping Fagogne
  12 maart 2020

  5 star review  Ben n ondernemend persoon, als de ene niet bevalt zijn er wel anderen. Dat ik vanaf de 1e dag bij InterIP zit en onderhand al 11 jaar trouwe klant ben geeft wel aan dat ik mij zeer thuis voel bij hun. inmiddels word ik steeds handiger en is een hulp mailtje snel beantwoord door hun. Zelfs n partner uit oostenrijk heeft meerdere domeinen hier lopen en is zeer tevrden.

  thumb Digi Racing Prive
  19 februari 2020
 • 5 star review  Super bedrijf! Staan altijd voor je klaar!

  thumb Frans Witt
  14 februari 2020

  5 star review  Geweldig bedrijf staat altijd paraat voor de klant. Ga zo door interip networks👏👏

  thumb Ayhan Senturk
  22 januari 2020
 • 4 star review  Een zeer klantvriendelijk bedrijf en een optimale service.

  thumb Cetin Altinbas
  22 januari 2020

  5 star review  Super bedrijf! Staan altijd paraat en denken altijd mee bij vragen en/of problemen. Een aanrader!

  thumb Marvin de Groen
  14 januari 2020
Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter