SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

Volledig online dns en nameservers beheer

N

Wijzig contact gegevens en draag domein over

N

DNS-SEC beveiliging

De beschikbaarheid controleren van uw nieuwe domeinnaam

De beschikbaarheid van uw nieuwe domeinnaam kunt u eenvoudig en snel controleren op de website van InterIP in Naaldwijk, nabij Den Haag. Wij kunnen zowel regionale als landelijke domeinnamen voor u registreren. Wij zijn een van de eerste en oudste providers in Nederland, we bestaan al sinds 1999. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring en deskundigheid opgedaan. Het controleren van de beschikbaarheid van uw favoriete domeinnaam, bijvoorbeeld voor uw bedrijf in Den Haag, en het registreren, doet u eenvoudig en snel online.

Eenvoudig de beschikbaarheid van uw domeinnaam controleren bij experts nabij Den Haag

Voordat u een nieuwe domeinnaam gaat registreren, bijvoorbeeld voor uw winkel in regio Den Haag, is het een goed idee om de beschikbaarheid te controleren. Zo weet u precies waar u aan toe bent en of de domeinnaam die u in gedachte heeft ook daadwerkelijk nog vrij is. Binnen een paar klikken heeft u het antwoord. U heeft bij het kiezen van een domeinnaam diverse opties voor maximale variatie en flexibiliteit. Denk hierbij aan .NET, .NL, .EU en nog veel meer. Zo is het mogelijk dat .NL niet meer vrij is, maar .NET wel. Na het controleren van de beschikbaarheid van de nieuwe domeinnaam voor uw bedrijf nabij Den Haag, registreert u deze goedkoop en eenvoudig op onze website. Kies uit de vele verschillende opties en verzeker uzelf van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Vraag direct uw domeinnaam aan

Na het controleren van de beschikbaarheid van uw favoriete domeinnaam voor uw bedrijf nabij Den Haag, hoeft u deze alleen nog te registreren op onze website. Hierbij maakt u gebruik van onze diensten, zoals het onderhouden van uw website of e-mail hosting. Of u nu als bedrijf in Den Haag gevestigd bent of ergens anders in Nederland, wij kunnen u ongeacht uw vestigingsadres landelijk van dienst zijn. Wilt u deskundig advies of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze eenvoudig te bereiken helpdesk in Naaldwijk. Bel naar +31.(0)174-726026, stuur een e-mail naar info@interip.nl of vul ons online contactformulier in.

Doe meer met uw domeinnaam!

Webhosting

Koppel een webhosting pakket aan uw domeinnaam zodat u een website of webshop online kunt plaatsen.

E-mail

Met een e-mail pakket kunt u tegen scherpe tarieven beschikken over professionele e-mailadressen.

Doorsturen

Onze pakketten hebben eindeloze mogelijkheden om uw domeinnaam en e-mail door te sturen.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

 • Snelle en correcte reacties

  thumb arjan sikking
  30 januari 2023

  Stop met zoeken naar het perfecte webhostingbedrijf! De mensen van Interip staan altijd voor je klaar!

  thumb Pauline van der Pas
  20 januari 2023
 • Heel goede helpdesk ik ben zeer te vreden met de goede hulp en oplossing van mijn problemen. Ik kan niets anders zeggen dan SUPPER gedaan

  thumb Hans en lien Kort
  20 augustus 2022

  Heel goede helpdesk ik ben zeer te vreden met de goede hulp en oplossing van mijn problemen. Ik kan niets anders zeggen dan SUPPER gedaan

  thumb Hans en lien Kort
  18 augustus 2022
 • Heel goede helpdesk

  thumb Hans en lien Kort
  12 augustus 2022

  Al sinds 1999 ons adres (12 websites) voor webhosting en domeinregistratie. De support is snel en zeer behulpzaam. Zelf heb ik geen echte kennis van certificaten en soms loop ik vast in filezilla voor uploaden, maar InterIP loodst mij er geweldig doorheen en lost problemen zeer vriendelijk op. Erg blij met dit bedrijf.

  thumb An k
  12 augustus 2022
 • Interip (Goedkoophosting) is al vele jaren mijn top favoriet! Bedrijf wat bereikbaar is met écht mensen, altijd behulpzaam, niets is te veel. Top service. Ja, er zijn misschien nog goedkopere maar hier is het én goedkoop, én de service is optimaal. Kijk niet verder zou ik zeggen!

  thumb Rob Koning
  27 juli 2022

  Ik ben erg content met InterIp, voor mijn domein smedes.org. Ik host mijn eigen websites, en de helpdesk is erg behulpzaam in het correct zetten van de dns records. Zo hebben ze me ook geholpen met het opzetten van mijn eigen mailserver.

  thumb Theo Smedes
  20 juli 2022
 • Jarenlang prima werk geleverd. Nu niet meer nodig en eenvoudig opgezegd. Prima bedrijf

  thumb Gerard Moret
  11 juli 2022

  Ik ben erg content met InterIp, voor mijn domein smedes.org. Ik host mijn eigen websites, en de helpdesk is erg behulpzaam in het correct zetten van de dns records. Zo hebben ze me ook geholpen met het opzetten van mijn eigen mailserver.

  thumb Theo Smedes
  27 juni 2022
 • Goede service. Zit jaren bij dii bedrijf. Een aanrader.

  thumb Henry Badeloe
  20 februari 2022

  Professionals en klantvriendelijkheid Als klant Ben ik zeer tevreden

  thumb Cengiz Ozturk
  20 februari 2022
 • Even gebeld keurig geholpen naar een kleiner hosting pakket. Korting en een extra mail ruimte, Ja 2005 klant geworden 2022 nog tevreden .

  thumb René Jordaan
  20 februari 2022

  Good service, available, nice people

  thumb Sophie Van der wijst
  20 februari 2022
 • Ik ben al jarenlang (13) een zakelijke klant bij Interip. Altijd correct en snel!

  thumb Arnie Theel
  25 januari 2022

  Prima service betreffende alle voorkomende vragen en wensen. Een aanrader !!

  thumb Martin W. Vos
  24 januari 2022
 • Al heel erg lang een tevreden klant. Zeer behulpzaam. Niets is te gek.

  thumb Herwijnen Wandelspeciaalzaak
  25 november 2021

  Goede service. Zit jaren bij dii bedrijf. Een aanrader.

  thumb Henry Badeloe
  27 oktober 2021
 • Professionals en klantvriendelijkheid Als klant Ben ik zeer tevreden

  thumb Cengiz Ozturk
  19 september 2021

  Vriendelijke accurate hulp.

  thumb Frans Chodzynski
  15 juli 2021
Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter