Helpdesk

Ondanks het feit dat wij onze uiterste best doen om u van dienst te zijn kunnen er zich altijd problemen voordoen. De helpdesk van InterIP is u uiteraard behulpzaam bij het oplossen van deze problemen. Wij staan ervoor dat wij optimaal bereikbaar zijn, in geval van nood zijn we dat zelfs 24 uur per dag.

Om onze service optimaal te houden verzoeken wij u bij eventuele problemen eerst deze pagina’s door te lezen. Veel vragen zijn reeds eerder gesteld, en het antwoord is hier dan vaak te vinden. Op deze manier wordt onze helpdesk minder belast, en kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Maak in het menu hiernaast¬†uw keuze of kijk of u een antwoord kunt vinden binnen de meest gestelde vragen. De pagina’s worden regelmatig bijgewerkt met de laatste nieuwtjes en vragen, het is dus zeker raadzaam om hier regelmatig eens terug te komen.

Veel gestelde vragen

Algemeen

Kan ik mijn pakket omzetten in een ander pakket?
U kunt altijd veranderen van pakket. Neem contact met ons op als u een pakketwijziging wilt laten uitvoeren.
Hoe lang loopt mijn contract?
Uw contract termijn is per product verschillend. In de beheer omgeving kunt u de pakketten vinden welke u afneemt, hierbij kunt u ook vinden hoelang deze al lopen.
Wat houdt jullie vaste klanten korting in ?
Wij hechten grote belang aan onze vaste klanten. Meeste klanten van ons zijn tevreden over onze dienstverlening en zijn al jarenlang trouwe klant bij ons. Als gebaar van onze dankbaarheid geven wij onze vaste klanten, afhankelijk van het aantal jaren dat ze een product bij ons afnemen, korting op de factuur. Deze korting wordt per product berekend en bedraagt 1% voor ieder jaar dat u een product bij ons afneemt. Uw korting kan per product oplopen tot wel 10% en wordt onafhankelijk van eventuele andere kortingen berekend.
Waar wordt mijn data bewaard ?
Onze datacenter bevindt zich in Naaldwijk waar ook onze kantoor gevestigd is. Alle actuele data staat in onze datacenter opgeslagen op onze redundant uitgevoerde storage cloud.
Hoe is jullie bereikbaarheid ?
Tijdens werkuren kunt u ons bereiken via ons algemene telefoonnummer of via de e-mail. Buiten werkuren zijn wij, in geval van calamiteiten, bereikbaar onder een storingsnummer. Collega’s die voor de storingsdienst ingezet worden zijn ervaren techneuten en hebben de kennis en bevoegdheden om bij storingen in te kunnen grijpen. Let wel op, omdat in het verleden vaak gebeurde dat klanten tijdens kantoortijden het storingsnummer belden in plaats van ons algemene nummer staat ons storingsnummer niet meer op de website vermeld. U krijgt de storingsnummer te horen als u ons algemene nummer belt en ons voicemail bericht tot het einde afluistert.
Kan ik bij jullie op bezoek komen ?
Persoonlijke contact met onze klanten vinden wij uiteraard erg fijn en u bent van harte welkom om uw wensen persoonlijk met ons te komen bespreken. Omdat wij meestal op het datacenter bezig zijn of bij klanten op locatie zijn willen wij wel graag van te voren eerst een afspraak maken voordat u bij ons op bezoek komt. Zodoende kunnen wij voor u de juiste medewerker die dag vrij houden zodat al uw vragen naar tevredenheid beantwoord kunnen worden.

Administratie

Wanneer krijg ik een factuur?
Afhankelijk van de termijn van het product wat u heeft afgenomen krijgt u 4 weken voor het einde van die termijn uw factuur toegezonden. In de beheer omgeving kunt u de afgenomen diensten bekijken en hun verloop termijn zien.
Hoe wijzig ik mijn contact gegevens?
U kunt uw contact gegevens zelf wijzigen via de beheer omgeving. Via het kopje “Administratie” kunt u desbetreffende wijzigingen uitvoeren. In uw account kunt u enkel wijzigingen in het woonadres, telefoonnummer en e-mailadres aanbrengen. Wilt u een account compleet overdragen naar een ander houder neem d