Thunderbird is een gratis e-mailtoepassing van Mozill.org die men eenvoudig kan instellen en aanpassen. U kunt het programma gebruiken onder Windows, OS X en Linux. U kunt extra Add-ons installeren om de functionaliteit van het programma te vergroten. Daarnaast is het ook mogelijk om het uiterlijke weergave van het programma aan te passen door middel van honderden “skins” die gratis te verkrijgen zijn.

Android Mail

android

Stap 1:

Open het e-mailprogramma van Samsung welke u kunt vinden in de “Samsung” map tussen uw applicaties. Na het openen van het e-mailprogramma krijgt u de optie om een nieuwe account in te stellen. Op de volgende pagina wordt u gevraagd om de gebruikersnaam en wachtwoord van uw e-mailadres in te voeren. Vul deze in en klik daarna op “HANDM. INSTELL.” om de instellingen handmatig in te stellen. U zult een pop-up scherm krijgen waarin u kunt kiezen wat voor type account u wilt instellen. U dient hier te kiezen tussen POP3 en IMAP.

Stap 2:

Vul uw e-mailadres en wachtwoord in, uw e-mailadres kunt u ook als gebruikersnaam gebruiken. Neem de overige gegevens over van de afbeelding hiernaast.

Stap 3:

Vul uw gebruikersnaam(e-mailadres) en wachtwoord in. Zorg dat “verificatie vereist voor verzenden van e-mail” aangevinkt staat. Neem de overige gegevens over van de afbeelding hiernaast en klik daarna op “Inloggen”

Stap 4:

Uw e-mailadres is nu ingesteld en klaar voor gebruik. Het programma leidt u automatisch naar de Postvak IN.

Lukt het installeren niet ?

Loopt u ondanks onze uitleg toch tegen problemen aan en komt u er niet uit ? Bel dan tijdens kantooruren onze helpdesk of stel uw vraag via onze contact formulier.

InterIP

Industriestraat 11
2671 CT Naaldwijk
Nederland
+31.(0)174-726026
info@interip.nl

InterIP is een product van InterIP Networks B.V. te Naaldwijk