SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

Levering binnen 1 uur

N

Gratis installatie op uw website

N

Hulp en advies bij SSL fouten website

Veilige SSL Certificaten

Naast dat wij gratis Let’s Encrypt certificaten aanbieden op onze hosting pakketten kunt u SSL certificaten ook los aanschaffen. Voordeel van een betaalde certificaat is dat de certificaat voor langer dan 3 maanden kan worden afgenomen en dat wij de installatie en verlengingen voor onze rekening nemen.

Veilige SSL-certificaten

SECTIGO SSL Positive

Vanaf €30,88 per jaar
  Validatie   Domein validatie DV
  Aantal domeinen   1
  Aantal subdomeinen   2
  Leverancier   Comodo
  Garantiebedrag   $ 10,000.00
  Encryptie   128/256 bits
  Levertijd   max. 1 uur

Positive SSL Wildcard

Vanaf €118,75 per jaar
  Validatie   Domein validatie DV
  Aantal domeinen   1
  Aantal subdomeinen   Onbeperkt
  Leverancier   Comodo
  Garantiebedrag   $ 10,000.00
  Encryptie   128/256 bits
  Levertijd   max. 1 uur

SECTIGO SSL EV

Vanaf €190,00 per jaar
  Validatie   Extended Validatie (EV)
  Aantal domeinen   1
  Aantal subdomeinen   2
  Leverancier   Comodo
  Garantiebedrag   $ 250,000.00
  Encryptie   40/256 bits
  Levertijd   max. 5 werkdagen

Veilige SSL-certificaten

Bestel de standaard, wildcard en extented validation SSL certificaten eenvoudig en snel online voor een periode van 1 jaar. Automatische installatie, monitoring en ssl error fixing voor alle hosting accounts die op onze platform draaien.

Wat is een SSL certificaat?

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat de informatie die uitgewisseld wordt tussen uw website en de bezoekers beveiligd wordt met een geheime codering die niet door derden ontsleuteld kan worden. SSL is de afkorting van Secure Sockets Layer. Het plaatst een soort beveiligde laag tussen een server en een internet browser waarmee de verbinding versleuteld wordt. Op deze manier is informatie alleen te lezen tussen de verzender en de ontvanger. Kwaadwillenden die uw internetverbinding afsluisteren hebben niets aan de informatie omdat ze niet de beschikking hebben over de sleutel om de berichten te ontcijferen. Voor websites die persoonlijke gegevens zoals creditcard gegevens of medische informatie uitwisselen is een SSL certificaat een must maar omdat zoekmachines een website zonder SSL beveiliging sterk afstraffen is het sterk aan te raden voor iedere soort website.

Hoe herken ik websites met een https verbinding?

Een website die beveiligd is met een SSL certificaat begint altijd met het protocol https:// gevolgd door de domeinnaam. Afhankelijk van uw browser wordt er een slotje getoond die groen opkleurt. Google Chrome maar ook veel andere browsers geven alle websites die geen SSL-certificaat hebben als onveilig weer. Dit kunt u herkennen aan het uitroepteken links in de adresbalk. Verder geven alle browsers een foutpagina met een waarschuwing weer als een bezoeker een non ssl website toch via de https:// adres probeert te benaderen. Ook bij een verlopen ssl certificaat wordt de bezoeker middels duidelijke waarschuwingen geattenteerd om niet door te gaan.

SSL certificaat kosten

In principe hoeft een SSL certificaat tegenwoordig geen geld meer te kosten. In al onze website hosting pakketten zit namelijk al een gratis SSL certificaat inbegrepen. Deze wordt ieder kwartaal automatisch door ons verlengd en geinstalleerd op uw website zodat uw website op en top is beveiligd tegen ongewenste luistervinken. Naast het gratis certificaat kunt u ook een SSL certificaat kopen. Een betaalde SSL certificaat wordt voor een periode van 1 jaar uitgegeven en is in verschillende varaties verkrijgbaar. Zo bestaan er wildcard certificaten die werken op ieder subdomein onder uw domeinnaam. Ook zijn er "Extended Validation" oftewel EV certificaten waarvoor de certificaatautoriteit (CA) een vergaande identiteitscontrole uitvoert alvorens de certifcaat uitgegeven wordt. Bij sommige browsers licht het adresbalk groen op indien u een website bezoekt die beveiligd is met een EV certificaat. Een EV ssl certificaat aanvragen kost, mede door de persoonlijke controle van de certificaatautoriteit, meer dan een standaard certificaat. Of u nu een een SSL certificaat koopt of een gratis SSL certificaat gebruikt, het gebruikte https protocol en dus ook de mate van de veiligheid is voor alle certificaten hetzelfde. Een wildcard certificaat is handig en makkelijk in gebruik indien u met veel subdomeinen werkt. EV certificaten kunt u kiezen indien u uw website een extra betrouwbare uitstraling wilt geven.

Wordpress website beveiligen met SSL

Een wordpress website kunt u in principe zelf gratis beveiligen met een SSL certificaat via ons gebruikersvriendelijke plesk hosting control panel. Een https certificaat installeren op een al reeds bestaande worpress installatie kan conflicten veroorzaken met uw gebruikte thema's en/of plugins. Dit kan tot ongewenste downtime leiden of zelfs tot strafpunten in de zoekmachine's. Indien u deze risico wilt voorkomen adviseren wij u om een betaalde ssl certificaat te bestellen via ons website. Indien u een betaalde ssl certificaat bij ons koopt verzorgen wij de volledige installatie en fixen "insecure content" foutmeldingen en alle overige mogelijke conflicten gratis voor u.Beveiliging is een must

Als er een bezoeker op uw website komt wordt er heel wat data uitgewisseld tussen uw website en de bezoeker van uw website. Zonder een fatsoenlijke versleuteling van de data tussen uw website en uw bezoekers kunnen pottenkijkers op een vrij eenvoudige manier deze data onderscheppen en uitlezen. Het laatste kunt u voorkomen door de verbinding te versleutelen zodat kwaadwillenden, mocht de data worden onderschept, niets aan de inhoud hebben.

Zoveel slotjes evenveel keuzes

Vroeger waren er maar een paar certificaatverstrekkers en was de keuze in de juiste certificaat zo gemaakt. Tegenwoordig komen er steeds nieuwe partijen bij die erkend worden als een betrouwbaar certificaatverstrekker. Al deze zogenaamde certificate authorities (CA) hebben hun eigen wijze van valideren en uitgeven van de certificaten. Informeer bij ons naar de mogelijkheden indien u zelf geen keuze kunt maken.

Er zijn grofweg 3 soorten certificaten:

  • Domein validatie (DV) (validatie op basis van whois data)
  • Organisatie validatie (OV) (validatie op basis van whois data en KvK)
  • Uitgebreide validatie (EV) (validatie op basis van whois data en KvK)

 

Daarnaast kunt u kiezen tussen:

  • Enkel domein (hiermee beveiligt u www.uwdomeinnaam.nl en uwdomeinnaam.nl)
  • Meerdere domeinen (aantallen kunnen varieren, u kunt www.uwdomeinnaam.nl en bijvoorbeeld bestellen.uwdomeinnaam.nl beveiligen)
  • Wildcard domein (u kunt in plaats van de “www” subdomein andere subdomeinen gebruiken die u zelf bedenkt)

Voorkom strafpunten

Als u geen SSL-certificaat gebruikt op uw site dan geven de meeste browsers tegenwoordig de melding dat uw website onbetrouwbaar is. Chrome en Firefox blokkeren zelfs de toegang naar uw site als er op uw pagina velden aanwezig zijn die door de bezoeker ingevuld kunnen worden. Zelfs eenvoudige formulieren waarmee u enkel om de naam en het e-mail adres van uw bezoeker vraagt worden geblokkeerd als u de verbinding niet heeft versleuteld.

Daarnaast kijken tegenwoordig vrijwel alle zoekmachines of u een SSL certificaat gebruikt op uw site. Indien u dit wel doet, dan krijgt u een pluspuntje van de zoekmachine. Zo niet, dan verliest u uw plaats aan de concurrent die wel een SSL-certificaat gebruikt.

Gratis installatie

Wilt u uw website beveiligen met een SSL-certificaat en draait uw website al bij ons? Dan doen wij de installatie van het certificaat geheel kostenvrij voor u. Daarnaast kunnen wij uw website checken en rapporteren als er certificaatconflicten zijn en helpen wij u met het oplossen hiervan.

Snel in gebruik

Standaard certificaten worden binnen enkele minuten aangevraagd en eventueel geïnstalleerd op uw website. Heeft u uw hosting ergens anders lopen? Dan krijgt u enkele minuten na het voltooien van de bestelling een mailtje met hierin uw certificaat.