N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Positive SSL Wildcard

€ 95,00 facturatie per  jaar 
Vaste prijs per jaar
 € 95,00 € 90,25 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per jaar Korting 5%

Positive SSL Wildcard

Vanaf €90,25 per jaar
  Validatie   Domein validatie DV
  Aantal domeinen   1
  Aantal subdomeinen   Onbeperkt
  Leverancier   Comodo
  Garantiebedrag   $ 10,000.00
  Encryptie   128/256 bits
  Levertijd   max. 1 uur

Veelzijdig met subdomeinen

Het wildcard certificaat van SECTIGO kunt u gebruiken om uw domeinnaam en subdomeinen onder uw domeinnaam te beveiligen. Alle eerstegraads subdomeinen onder uw domeinnaam, zoals bestellen.uwdomeinnaam.com, webmail.uwdomeinnaam.com en/of shop.uwdomeinnaam.com kunnen met dit certificaat beveiligd worden.

U mag het certificaat verschillende malen op verschillende computers gebruiken. Naast het beveiligen van uw website kunt u deze certificaat ook gebruiken voor de beveiliging van uw mailserver, FTP server en alle andere applicaties waar een versleutelde verbinding gewenst is.

Veilige SSL-certificaten

Bestel de standaard, wildcard en extented validation SSL certificaten eenvoudig en snel online voor een periode van 1 jaar. Automatische installatie, monitoring en ssl error fixing voor alle hosting accounts die op onze platform draaien.

Wat is een SSL certificaat?

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat de informatie die uitgewisseld wordt tussen uw website en de bezoekers beveiligd wordt met een geheime codering die niet door derden ontsleuteld kan worden. SSL is de afkorting van Secure Sockets Layer. Het plaatst een soort beveiligde laag tussen een server en een internet browser waarmee de verbinding versleuteld wordt. Op deze manier is informatie alleen te lezen tussen de verzender en de ontvanger. Kwaadwillenden die uw internetverbinding afsluisteren hebben niets aan de informatie omdat ze niet de beschikking hebben over de sleutel om de berichten te ontcijferen. Voor websites die persoonlijke gegevens zoals creditcard gegevens of medische informatie uitwisselen is een SSL certificaat een must maar omdat zoekmachines een website zonder SSL beveiliging sterk afstraffen is het sterk aan te raden voor iedere soort website.

Hoe herken ik websites met een https verbinding?

Een website die beveiligd is met een SSL certificaat begint altijd met het protocol https:// gevolgd door de domeinnaam. Afhankelijk van uw browser wordt er een slotje getoond die groen opkleurt. Google Chrome maar ook veel andere browsers geven alle websites die geen SSL-certificaat hebben als onveilig weer. Dit kunt u herkennen aan het uitroepteken links in de adresbalk. Verder geven alle browsers een foutpagina met een waarschuwing weer als een bezoeker een non ssl website toch via de https:// adres probeert te benaderen. Ook bij een verlopen ssl certificaat wordt de bezoeker middels duidelijke waarschuwingen geattenteerd om niet door te gaan.

SSL certificaat kosten

In principe hoeft een SSL certificaat tegenwoordig geen geld meer te kosten. In al onze website hosting pakketten zit namelijk al een gratis SSL certificaat inbegrepen. Deze wordt ieder kwartaal automatisch door ons verlengd en geinstalleerd op uw website zodat uw website op en top is beveiligd tegen ongewenste luistervinken. Naast het gratis certificaat kunt u ook een SSL certificaat kopen. Een betaalde SSL certificaat wordt voor een periode van 1 jaar uitgegeven en is in verschillende varaties verkrijgbaar. Zo bestaan er wildcard certificaten die werken op ieder subdomein onder uw domeinnaam. Ook zijn er "Extended Validation" oftewel EV certificaten waarvoor de certificaatautoriteit (CA) een vergaande identiteitscontrole uitvoert alvorens de certifcaat uitgegeven wordt. Bij sommige browsers licht het adresbalk groen op indien u een website bezoekt die beveiligd is met een EV certificaat. Een EV ssl certificaat aanvragen kost, mede door de persoonlijke controle van de certificaatautoriteit, meer dan een standaard certificaat. Of u nu een een SSL certificaat koopt of een gratis SSL certificaat gebruikt, het gebruikte https protocol en dus ook de mate van de veiligheid is voor alle certificaten hetzelfde. Een wildcard certificaat is handig en makkelijk in gebruik indien u met veel subdomeinen werkt. EV certificaten kunt u kiezen indien u uw website een extra betrouwbare uitstraling wilt geven.

Wordpress website beveiligen met SSL

Een wordpress website kunt u in principe zelf gratis beveiligen met een SSL certificaat via ons gebruikersvriendelijke plesk hosting control panel. Een https certificaat installeren op een al reeds bestaande worpress installatie kan conflicten veroorzaken met uw gebruikte thema's en/of plugins. Dit kan tot ongewenste downtime leiden of zelfs tot strafpunten in de zoekmachine's. Indien u deze risico wilt voorkomen adviseren wij u om een betaalde ssl certificaat te bestellen via ons website. Indien u een betaalde ssl certificaat bij ons koopt verzorgen wij de volledige installatie en fixen "insecure content" foutmeldingen en alle overige mogelijke conflicten gratis voor u.

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

InterIP staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij InterIP zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt InterIP over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.