Klik op de beschikbare categorieën voor een overzicht
In verband met onderhoud aan ons Linux shared hosting platform kunnen voor een een periode van een paar minuten de websites die hierop draaien onbereikbaar zijn.

Update 19.43 uur;

Omdat wij tijdens het onderhoud problemen zijn tegengekomen op de storage disken hebben wij besloten om deze direct te vervangen. Helaas heeft deze actie er voor gezorgd dat wij een groot deel van de data uit de backup set moesten terugplaatsen. Om lange uitval van de websites te voorkomen hebben wij als nood oplossing de backup storage platform ingezet, op de achtergrond draait nu het backup restore process welke een backup van 7.00 uur vanochtend terug aan het zetten is. Dit kan helaas nog enkele uren duren voordat het proces klaar is. In die tussentijd is het mogelijk dat u een oudere versie van uw site te zien krijgt.

Alvast onze excuses voor de overlast, wij doen er alles aan om deze, vrij ernstige storing, met zo min mogelijk hinder voor u en uw website bezoekers op te lossen.

- Update 22.15 uur;

Het restoren van de data is inmiddels achter de rug en alle sites draaien weer op hun meest recente data. Mocht u nog problemen ondervinden op uw site dan vernemen wij dat graag zodat we er direct naar kunnen kijken.