Klik op de beschikbare categorieën voor een overzicht
Onlangs zijn de SSL-certificaten op al onze mailservers verlengd voor een periode van 3 jaar. Indien u tijdens het ophalen of het versturen van email meldingen krijgt dat de certificaat op de server niet te vertrouwen is lees dan het onderstaande aandachtig door.

Omdat u nog gebruik maakt van de oude naamgeving voor het benaderen van de mailservers
krijgt u een beveiligingswaarschuwing. Normaal kunt u deze waarschuwing
wegklikken door te kiezen voor "certificaat vertrouwen" maar het blijkt dat
nieuwere email clients constant terugkomen met deze melding. Dit is
erg irritant voor u als gebruiker en zorgt ervoor dat u amper nog gebruik kunt maken van uw e-mailadres. Indien u alsnog onder uw eigen domeinnaam (pop3.uwdomein.nl / smtp.uwdomein.nl) wilt
verbinden met onze mailservers dan dient u de SSL verbinding in uw email client uit te zetten. Let er wel op dat uw e-mail verkeer dan onbeveiligd over het internet wordt verzonden. Wij raden u aan gebruik van SSL te blijven te maken zodat uw email verkeer niet onderschept kan worden door hackers.

Om bovenstaande probleem op te lossen en SSL te blijven gebruiken dient u als inkomende en uitgaande server de volgende adressen te
gebruiken:

Inkomende mailserver voor pop3 en/of smtp (SSL): mail.interip.nl
Uitgaande mailserver voor smtp (TLS): smtp.interip.nl

Wij bieden nogmaals onze excuses aan voor het overlast. Mocht u na het
uitvoeren van de bovenstaande aanpassing nog hinder ondervinden kunt u contact opnemen met onze helpdesk zodat wij u verder kunnen helpen.