Klik op de beschikbare categorieën voor een overzicht
Het is zover, wij hebben een gloednieuwe website waarbij niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteit flink op de schop is genomen. Ook heeft onze beheer omgeving een nieuw jasje gekregen en is de functionaliteit flink uitgebreid en/of verbeterd.

Wij hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevende aanbieder van webhosting, domeinnaamregistraties en managed server oplossingen. De lat lag dus hoog en onze oude website piepte en kraakte van alle kanten. Een grondige verbouwing was dus erg hard nodig; de site moest beter, moderner en vooral ook responsiever worden. De belangrijkste verbeterpunten zijn als volgt:

 • U kunt nu in een handeling meerdere domeinen in uw winkelmandje toevoegen

 • Het aantal domeinextensies dat u kunt registreren is flink toegenomen. Momenteel staat de teller op meer dan 60 extensies die u real-time kunt registeren. In de nabije toekomst worden er zelfs nóg meer extensies toegevoegd

 • U kunt nu kiezen om direct met IDEAL te betalen zodat uw bestelling real-time in behandeling wordt genomen

 • Bestaande klanten die liever niet met IDEAL willen betalen hebben nu de optie om tot een bedrag van €250,- op rekening te betalen. Dat is wel zo handig indien u uw bankpasje niet bij de hand heeft of een bestelling plaatst voor uw werkgever

 • Opzeggingen of verhuizingen van diensten kunt u nu zelf via de beheeromgeving uitvoeren

 • Overdragen van domeinnamen kunt u nu zelf via de beheeromgeving uitvoeren

 • U kunt nu ook uw SSL-certificaten via de beheeromgeving beheren


 • Daarnaast zijn er talloze andere verbeteringen en mogelijkheden bij gekomen, waardoor uw veel meer controle heeft over de producten die u bij ons afneemt.

  Let op, bij het inloggen op de beheeromgeving (link) moet u eerst uw wachtwoord eenmalig resetten. Dit is nodig omdat uw wachtwoord in het oude systeem op een andere manier is versleuteld dan in het nieuwe systeem. Dit is nodig omdat op de nieuwe beheeromgeving uw wachtwoord versleuteld wordt opgeslagen.


  Mocht u vragen hebben over onze nieuwe website of kunt u bepaalde informatie niet meer terugvinden, neem dan contact met ons op.