Klik op de beschikbare categorieën voor een overzicht
Wij zijn onze vaste klanten zeer dankbaar. Dankzij uw loyaliteit zijn wij een toonaangevend bedrijf geworden in een sterk concurrende markt.

Alhoewel onze klanten zeer tevreden zijn over de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten, vonden wij het alsnog gepast om onze vaste klanten in het zonnetje te zetten door hen een vaste korting te geven op hun facturen.

De vaste klanten korting wordt als volgt berekend;
Voor ieder product kijken wij tijdens het factureren hoe lang het product wordt afgenomen en afhankelijk van de startdatum van het product geven wij 2% korting voor ieder jaar dat het product is afgenomen. Zo kan uw vaste klanten korting oplopen tot maximaal 10%.

Mede dankzij onze relatief lage prijzen ontstaan er geen schokkende kortingen, maar in combinatie met onze overige aanbiedingen kan dit snel tot flinke kostenbesparing leiden. Combineert u deze korting met bijvoorbeeld de kortingen die u krijgt als u een dienst voor een langere periode bij ons afneemt, dan kan uw besparing tot wel 35% oplopen.

Log in bij onze beheeromgeving en ga naar uw productdetails indien u wilt zien hoeveel korting u op uw volgende factuur zult ontvangen.