SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

Volledig online dns en nameservers beheer

N

Wijzig contact gegevens en draag domein over

N

DNS-SEC beveiliging

Websitehosting door experts nabij Rotterdam

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het uit handen geven van websitehosting voor uw bedrijf in regio Delft, Rotterdam of elders in Nederland? Bij InterIP staan we graag voor u klaar met onze uitstekende dienstverlening voor het online presenteren van uw onderneming. Wij werken met een klein en vast team van gedreven en gespecialiseerde medewerkers. Zij beschikken over veel expertise en ervaring voor het goed uitvoeren van websitehosting voor uw bedrijf in Delft, Rotterdam of elders in Nederland.

Websitehosting uit handen geven aan de specialisten nabij Rotterdam en Delft

Wij beschikken over de juiste kennis van diverse systemen en bieden wat betreft websitehosting verschillende diensten en pakketten aan waar u uit kunt kiezen. Hierdoor heeft u ongekend veel mogelijkheden. Wanneer u de bezoekers van uw website de beste online ervaring wilt geven, dan is het een uitstekend idee om websitehosting over te dragen aan onze experts in Naaldwijk, nabij Delft en Rotterdam. Heeft u nog geen website en wilt u hier graag mee starten? Dan is het belangrijk om een geschikte domeinnaam te bedenken, te controleren op de beschikbaarheid en direct vast te leggen. Naast onze expertise op het gebied van websitehosting, helpen we u ook bij het kiezen van de juiste extensies. Hierbij heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u een bedrijf in regio Delft of Rotterdam en wilt u ons inschakelen voor websitehosting? Neem dan contact op met onze helpdesk voor meer informatie. Onze experts helpen u graag verder door u te voorzien van de nodige informatie. Ook wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening neemt u contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via +31.(0)174-726026 of door het sturen van e-mail naar info@interip.nl.

Doe meer met uw domeinnaam!

Webhosting

Koppel een webhosting pakket aan uw domeinnaam zodat u een website of webshop online kunt plaatsen.

E-mail

Met een e-mail pakket kunt u tegen scherpe tarieven beschikken over professionele e-mailadressen.

Doorsturen

Onze pakketten hebben eindeloze mogelijkheden om uw domeinnaam en e-mail door te sturen.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

 • 5 star review  Ik ben al jarenlang (13) een zakelijke klant bij Interip. Altijd correct en snel!

  thumb Arnie Theel
  25 januari 2022

  5 star review  Prima service betreffende alle voorkomende vragen en wensen. Een aanrader !!

  thumb Martin W. Vos
  24 januari 2022
 • 5 star review  Al heel erg lang een tevreden klant. Zeer behulpzaam. Niets is te gek.

  thumb Herwijnen Wandelspeciaalzaak
  25 november 2021

  5 star review  Goede service. Zit jaren bij dii bedrijf. Een aanrader.

  thumb Henry Badeloe
  27 oktober 2021
 • 5 star review  Professionals en klantvriendelijkheid Als klant Ben ik zeer tevreden

  thumb Cengiz Ozturk
  19 september 2021

  5 star review  Vriendelijke accurate hulp.

  thumb Frans Chodzynski
  15 juli 2021
 • 5 star review  Even gebeld keurig geholpen naar een kleiner hosting pakket. Korting en een extra mail ruimte, Ja 2005 klant geworden 2022 nog tevreden .

  thumb René Jordaan
  23 juni 2021

  5 star review  Super goede helpdesk. Altijd snel contact met een medewerker. Gewoon bellen en geholpen worden. Echt heel fijn.

  thumb Hanneke van Veluwen - van der Velden
  21 juni 2021
 • 5 star review  Wij hebben al meer dan 15 jaar een domeinnaam via Interip Networks. Zijn ongelooflijk blij met al hun service. Vanwege hun professionaliteit en het snel en adequaat opvolgen van vragen hebben wij besloten ook een nieuwe domeinnaam wederom bij hun te registreren.

  thumb Joyce Joman
  15 juni 2021

  5 star review  Al meer dan 10 jaar klant. Als er iets is, kan je ze gewoon bellen op een normaal telefoonnummer, en je krijgt iemand aan de telefoon die je naam als klant kent en die technisch alles oplost. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

  thumb typ piet
  31 mei 2021
 • 5 star review  Een zeer fijn bedrijf. Ik vind het een verademing dat ze gewoon de telefoon aannemen, zonder een bandje en een keuzemenu, ik begrijp ze zonder dat ik verstand heb van websites etc, hun diensten zijn overzichtelijk en het contact prettig en zonder gedoe. Gewoon hartstikke goed!

  thumb Jeroen van Heck
  21 januari 2021

  5 star review  Wij zijn al sinds 2007 klant bij Interip met meer dan 230 websites op een eigen server en zijn zeer tevreden over de geleverde service. De specialisten van Interip met hun uitgebreide kennis van ICT staan altijd voor ons klaar, ook op soms onmogelijke tijden. Zelfs voor specialistische toepassingen of scripts schieten zij ons te hulp. Het Content Management Systeem en de User-Interfase zijn zeer eenvoudig met vele mogelijkheden en als er iets uitgelegd dient te worden nemen zij daar ruimschoots de tijd voor. Gewoon super!

  thumb Peter de Rijk
  17 april 2020
 • 5 star review  Wat een super goed bedrijf, Ze helpen je snel en goed. De overstap van mijn vorige hosting naar interip ging heel soepel.

  thumb Jo Joosten
  8 april 2020

  5 star review  Wat een toppers! Staan altijd voor je klaar 👌

  thumb Pauline van der Pas
  21 maart 2020
 • 5 star review  Uitstekende help desk, antwoorden snel op je email met duidelijke uitleg hoe jij je probleem kunt oplossen.

  thumb Camping Fagogne
  12 maart 2020

  5 star review  Ben n ondernemend persoon, als de ene niet bevalt zijn er wel anderen. Dat ik vanaf de 1e dag bij InterIP zit en onderhand al 11 jaar trouwe klant ben geeft wel aan dat ik mij zeer thuis voel bij hun. inmiddels word ik steeds handiger en is een hulp mailtje snel beantwoord door hun. Zelfs n partner uit oostenrijk heeft meerdere domeinen hier lopen en is zeer tevrden.

  thumb Digi Racing Prive
  19 februari 2020
 • 5 star review  Super bedrijf! Staan altijd voor je klaar!

  thumb Frans Witt
  14 februari 2020

  5 star review  Geweldig bedrijf staat altijd paraat voor de klant. Ga zo door interip networks👏👏

  thumb Ayhan Senturk
  22 januari 2020
 • 4 star review  Een zeer klantvriendelijk bedrijf en een optimale service.

  thumb Cetin Altinbas
  22 januari 2020

  5 star review  Super bedrijf! Staan altijd paraat en denken altijd mee bij vragen en/of problemen. Een aanrader!

  thumb Marvin de Groen
  14 januari 2020
Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter