N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Website Onderhoud Pro

€ 35,00 facturatie per  kwartaal 
Vaste prijs per maand
 € 35,00 € 31,50 facturatie per   jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
 € 35,00 € 33,25 facturatie per   6 maanden 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Website Onderhoud Pro

Vanaf €31,50 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met   Wordpress + Woocommerce, Joomla, Drupal
  Support tijd maandelijks   60 minuten voor inhoudelijke aanpassingen, wijzigingen, foto's plaatsen enz. Hulp en advies bij installatie nieuwe plugins en thema's. Gratis DIVI builder licentie met +2000 layouts. Gratis google maps en contactformulier captcha integratie.

  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Gratis domeinnaam   Ja
  Gratis webhosting   Ja
  Ruimte website   10 GB
  Ruimte e-mail   10 GB
  SSL certificaat   Ja, SECTIGO Positive 1 jaar
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Ja, website caching en optimize plugins
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Ja
  Max. Aantal plugins   30
  Thema updates   Ja

Geen omkijken meer naar de technische aspecten van uw website en/of webshop!

Het Prof Website Onderhoudpakket is uiterst geschikt voor websites die gebouwd zijn met Wordpress, Joomla, Drupal of voor andere systemen waar speciale aandacht voor nodig is. Verder worden met dit pakket ook de grotere webshops ondersteund en leggen wij een stevige basis voor de juiste indexering van uw website in de zoekmachines. Met dit pakket heeft u geen omkijken meer naar de technische aspecten van uw website. Alle updates worden voor u uitgevoerd, inclusief premium updates van betaalde plugins waar vaak meer expertise voor nodig is.

Zoekmachineoptimalisatie

Wij voorzien uw website van een stevige basis optimalisatie voor zoekmachines, zodat u uw concurrenten een stapje voor bent. Aan de hand van caching en optimalisatie plugins tunen wij uw website zodat deze veel sneller presteert en door google makkelijker wordt geïndexeerd. Per pagina lopen wij de titel, omschrijving en inhoudelijke teksten na en brengen gratis advies uit om uw website beter te laten scoren in de zoekmachines.

Website versnellen

Vinden wij uw website te traag laden en brengt snellere hardware maar geen verbetering? In veel gevallen lukt het ons om uw website sneller te maken. Vooral bij oudere websites komt het vaak voor dat er door de tijd heen veel modules/plugins worden geïnstalleerd die na gebruik niet goed worden opgeruimd. Of er worden plugins gebruikt die elke actie in de database opslaan. Zo zijn er plugins voor contactformulieren die een kopie van het verstuurde bericht opslaan in de database. Door de jaren heen kan een database door dit soort informatie zodanig vervuild raken dat het een hinderlijke vertraging veroorzaakt bij het laden van uw website. Wij zoeken uit waar het bottleneck zit en ruimen waar nodig overbodige en vertragende data op.

Website inspectie

Wij inspecteren uw website op de aanwezigheid van virussen, spyware en andere beveiligingslekken. In overleg met u lopen wij inhoudelijk alle vertragende factoren na. Uw database wordt gecontroleerd op vervuiling en mocht een onmisbaar plugin een of ander vertraging veroorzaken dan nemen wij contact op met de leverancier om een oplossing te vinden.

Website keuring

Let er wel op dat wij een toetsing doen alvorens wij uw website in onderhoud kunnen nemen. Wij nemen enkel websites in onderhoud waarvan wij 100% zeker zijn dat wij de beloofde veiligheid en continuïteit kunnen bieden en op langere termijn kunnen waarborgen. Hierbij letten wij met name op de gebruikte thema's en plugins en of de leveranciers hiervan nog bestaan. Plugins of thema's waarvan de leverancier onbekend is raden wij aan om niet meer te gebruiken en zoeken samen met u naar alternatieven.
Met dit pakket kunt u ook gerust alle soorten wijzigingen doorgeven die aan uw website aangebracht moeten worden. Vragen stellen en advies vragen kan bij ons altijd. Dit gaat niet van de tijd af die u van ons krijgt met dit pakket.

Optimale zorg voor uw website zonder dat u ernaar hoeft om te kijken!

Website onderhoudspakket

Altijd een veilige en up-to-date website zodat hackers geen kans maken om uw website te misbruiken. Met onze onderhoudspakket krijgt u een gratis webmaster waarop u altijd terug kunt vallen met al uw website vragen en problemen.

Wat is website onderhoud?

Een websiteonderhoud pakket is handig als u niet over de benodigde kennis beschikt om uw website aan te passen of bij te werken. Indien u het onderhoud van uw website aan ons overlaat zorgen wij ervoor dat de reguliere security updates en functionele upgrades van uw CMS systeem altijd stip op tijd worden uitgevoerd. Zo blijft uw website beschermd tegen hackers en kunt u gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten van uw CMS systeem. Verder profiteert u met een onderhouds pakket voor uw website van de mogelijkheid dat u ons kunt inzetten voor inhoudelijke aanpassingen aan uw webstite. Tekstuele aanpassingen, afbeeldingen wijzigen, menu's aanpassen en nieuwe pagina's aanmaken? Voor al dat soort werkzaamheden staan wij ook graag voor u klaar indien u de onderhoud van uw website aan ons overlaat. Wij hebben verschillende onderhouds pakketten afhankelijk van de gebruikte CMS systeem en aantal plugins wat u wat in gebruik is. Ons goedkoopste website onderhoudspakket is al ruim geschikt om grote wordpress websites te onderhouden.

Website onderhoud uitbesteden

Het onderhouden van een professionele site kost vaak veel geld en veel tijd. Daarnaast moet uw technische kennnis veel verder gaan dan enkel HTML codering. Kennis over web servers en het onderhoud/de optimalisatie hiervan, browser en server caching, DNS instellingen zoals DMARC en SPF records, hackerbeveiliging middels dynamische white en blacklisten, het onderhoud van de database en meer is benodigd om een website duurzaam en veilig in de lucht te houden. Bij het uitbesteden van uw website onderhoud hoeft u zich om deze aspecten geen zorgen meer te maken. Wij zorgen ervoor dat alle bij en hoofdzaken perfect op elkaar zijn afgestemd en uw website altijd top presteert. Het goed onderhouden van een website vergt kennis van websites, digitale trends en internet marketing. De focus moet liggen op de functionaliteit van een website en het optimaliseren van online kansen; niet op het 'overwinnen van de techniek' van een CMS.

Wordpress onderhoud en optimalisatie

Wordpress is een erg populair content management systeem en hierdoor altijd volop in ontwikkeling maar ook erg gewild bij de hackers. Door de jaren heen zijn er waarschijnlijk meer dan miljoen handige gratis en betaalde tools en plugins voor wordpress op de markt gebracht die dankbaar door website bouwers zijn gebruikt om hun website naar wens te laten functioneren. Zo bestaan er voor worpress plugins om een compleet webwinkel op te zetten, strakke contactformulieren te maken, SEO tools om hoger in google te komen, een eigen blog of forum te draaien en nog ontelbaar andere handig inzetbare toepassingen. Door deze wildgroei komen er ook helaas slecht geschreven plugins op het markt of wordt een destijds erg populaire plugin opeens niet meer onderhouden door de uitbrenger. Uw website loopt dan potentieel veel meer risico om misbruikt te worden. Wij checken proactief alle plugins die u gebruikt op uw website, verlengen indien van toepassing de betaalde licenties zodat de modules bijgewerkt kunnen worden of zoeken samen met u naar een nieuwe plugin indien een plugin niet meer wordt bijgehouden door de plugin maker.

Website beveiliging

Websites die bij ons in onderhoud zijn worden in hoge mate beveiligd middels diverse technieken die het best werken voor de specifieke cms systeem die gebruikt wordt. Dankzij onze regelmatige security scan's van uw website zorgen wij dat hackers en andere kwaadwillenden niet uw website of server kunnen misbruiken.

Website optimalisatie en hoger in google komen

In ons medium en pro website onderhoud pakketten houden wij ook rekening met de prestaties van uw website zoals laadtijd van de pagina, caching en het optimaliseren van de gebruikte afbeeldingen. Ook controleeren onze SEO experts de vindbaarheid van uw website in diverse zoekmachines zoals google en yahoo en voeren in overleg aanpassingen uit in de gebruikte zoektermen en verwijzingen. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden op de juiste pagina's kunt u uw website hoger in de zoekmachines laten uitkomen en zodoende kwalitatief hoogwaardige verkeer naar uw website trekken. InterIP heeft jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie en kan uw website de juiste boost geven om op nummer 1 van de zoekresultaten in google te kunnen komen. Vanaf ons website onderhoud medium pakket kunt u al profiteren van de voordelen van zoekmachineoptimalisatie op uw website. Door ons deskundige aanpak laadt uw website vele malen sneller en mede dankzij het gebruik van de juiste SEO optimalisatie technieken wordt uw website razendsnel opgenomen in de zoekmachines.

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

InterIP staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij InterIP zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt InterIP over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.