N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Website Onderhoud

Professionele zorg voor uw website, onderhoud van uw CMS systeem en hulp bij inhoudelijke aanpassingen. Met onze onderhoudspakketten kunt u zorgeloos genieten van uw website met 100% zekerheid dat uw website veilig is en blijft. Alle onderhoudspakketten komen samen met een garantie in het geval dat een update problemen veroorzaakt. In dat geval zorgen wij ervoor dat alles weer functioneert naar behoren.

Onderhoud Pro

€ 75,00 facturatie per  kwartaal 
Vaste prijs per maand
€ 75,00 € 71,25 facturatie per   6 maanden 
Vaste prijs per maand Korting 5%
€ 75,00 € 67,50 facturatie per   jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%

Professionele onderhoud voor uw website

Met het PRO Website Support en Onderhoud pakket kunt u ervan uitgaan dat wij uw website beschouwen als zijnde ons eigen website. Met dezelfde zorg en aandacht die wij aan onze eigen systemen besteden nemen wij ook uw website onder onze deskundige en professionele vleugels. De spanwijdte van deze zorgzame vleugels rekken niet enkel tot het up to date houden van uw website. Waar nodig grijpen wij proactief in en wordt u pas later geïnformeerd over de ingreep. Denk hierbij aan het real-time blokkeren van kwaadwillenden die ieder seconde uw wp-loginpagina belasten met random gebruikersnamen en wachtwoorden, vervangen van een plugin die niet meer bijgewerkt wordt door de leverancier en het aanbrengen van wijzigingen ter verbetering van uw positie in zoekmachines.

Zoekmachineoptimalisatie

Wij voorzien uw website van een stevige basis optimalisatie voor zoekmachines, zodat u uw concurrenten een stapje voor bent. Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent benoemen wij in overleg met u 10 zoekwoorden waarop wij ons zullen inzetten om uw website hoger in de zoekresultaten te laten uitkomen. Per pagina lopen wij de titel, omschrijving en inhoudelijke teksten na en controleren met regelmaat hoe uw website onder deze zoekwoorden presteert in de zoekmachines.

Website versnellen

Vinden wij uw website te traag laden en brengt snellere hardware maar geen verbetering? In veel gevallen lukt het ons om uw website sneller te maken. Vooral bij oudere websites komt het vaak voor dat er door de tijd heen veel modules/plugins worden geïnstalleerd die na gebruik niet goed worden opgeruimd. Of er worden plugins gebruikt die elke actie in de database opslaan. Zo zijn er plugins voor contactformulieren die een kopie van het verstuurde bericht opslaan in de database. Door de jaren heen kan een database door dit soort informatie zodanig vervuild raken dat het een hinderlijke vertraging veroorzaakt bij het laden van uw website.

Website inspectie

Wij inspecteren uw website op de aanwezigheid van virussen, spyware en andere beveiligingslekken. In overleg met u lopen wij inhoudelijk alle vertragende factoren na. Uw database wordt gecontroleerd op vervuiling en mocht een onmisbaar plugin een of ander vertraging veroorzaken dan nemen wij contact op met de leverancier om een oplossing te vinden.

Website veiligheid en continuïteit

Wij nemen enkel websites in onderhoud waarvan wij 100% zeker zijn dat wij de beloofde veiligheid en continuïteit kunnen bieden en op langere termijn kunnen waarborgen. Let er wel op dat wij een toetsing doen voor websites die op maat zijn gemaakt of waarbij veel eigen code is toegevoegd.
Met dit pakket kunt u ook gerust inhoudelijke wijzigingen doorgeven die aan uw website aangebracht moeten worden. Vragen stellen en advies vragen kan bij ons altijd. Dit gaat niet van de tijd af die u van ons krijgt met dit pakket.

Topzorg voor uw website zonder dat u ernaar hoeft om te kijken!

Onderhoud Pro

Vanaf €67,50 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met   Alles
  Support tijd maandelijks   60 minuten
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Aantal plugins   50
  Zoekmachine optimilisatie SEO   Ja
  Website caching   Ja
  Plugin updates   Ja
  Thema updates   Ja
Bespaar tot € 90,00,- (10%) per jaar. 

InterIP

Industriestraat 11
2671 CT Naaldwijk
Nederland
+31.(0)174-726026
info@interip.nl

InterIP is een product van InterIP Networks B.V. te Naaldwijk