SERVICE GERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VELIG / SNEL / UITMUNTEND / KWALITEIT

Tot  50,00 % korting

 .NL  extensie informatie

U bent op pagina Overzicht domeinextensies / Acties / .NL

.nl domeinregistratie met korting

Kies voor een langere termijn en bespaar meer op de kosten van een .NL domeinregistratie

Specificaties

Minimale lengte van het domein
Maximale lengte van het domein
Voor sommige extenties is het vereist dat u een post en/of bezoekadres heeft in het land waar u het extentie wilt registeren
Sommige extensies eisen dat u of het administratieve contact een post of een vestiging adres in het land waar het extensie wordt geregistreerd moet hebben. Als u dat niet heeft kunt u tegen een kleine bijbetaling gebruik maken van ons domicilie services.
Voor sommige country code (landen) extensies moet u ingeschreven staan in de lokale kamer van koophandel, een BTW nummer kunnen overleggen, inwonend zijn in het land zelf en/of een andere aantoonbare relatie hebben met het land waarin het extensie wordt vastgelegd
Minimale periode in jaren waarvoor uw deze extensie kunt registreren
Maximale periode in jaren waarvoor uw deze extensie kunt registreren
Nadat uw domeinnaam is stopgezet en door ons is verwijderd bij de desbetreffende register is het bij sommige extensies nog mogelijk om uw domeinnaam terug te claimen. Let wel op dat niet alle extensies deze mogelijkheid bieden en dat bij een her activatie van een domeinnaam naast de periodieke kosten ook extra kosten in rekening kan worden gebracht.
Het adres van de instantie/registry die het registreren van deze extensie mogelijk maakt
Op deze pagina kunt u houder gegevens van de domeinnaam bekijken
Het interval waarmee de registry zijn zone file bijwerkt. Nieuwe registraties en nameserver wijzigingen zijn pas na deze periode actief
Karakters die zijn toegestaan in een domeinnaam
Link naar de regelementen en voorwaarden van de registry
Met internationalized domain name (IDN) kunt u domeinen registeren die niet alfanumerieke karakters bevatten. Een domeinnaam zoals bijvoorbeeld www.Café.eu wordt met IDN geregistreerd als www.xn--caf-dma.eu
Bij de meeste extensies kunt u tegen een kleine bijbetaling uw whois data afschermen van de buitenwereld. Zo voorkomt u dat derden kunnen zien dat u de eigenaar van het domeinnaam bent.
DNSSEC staat voor Domain Name System Security Extensions. DNSSEC voorziet de DNS records van een digitale handtekening, zodat de aanvrager kan controleren of de record die terug komt, authentiek is. Het “spoofen” van DNS, of zogeheten cache-poisoning, is hierdoor niet langer meer mogelijk.

Veelgestelde vragen over de .NL domeinnaam extensie

Een .NL domeinnaam registreren doet u eenvoudig via ons. Bekijk de verschillende pakketten en vraag indien gewenst om advies voor uw domein en website.

Voorwaarden om een .NL domeinnaam te registreren

Wilt u een .NL registreren voor uw bedrijf in de omgeving van Den Haag? Dan moet deze minimaal 2 en maximaal 63 karakters bevatten. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-). Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken. U kunt een .NL top-level domeinnaam registreren voor een minimale periode van 1 jaar tot een maximale periode van 1 jaar. Indien u uw domeinnaam niet meer verlengt, dan vervalt de domeinnaam in een quarantaineperiode van 38 dagen. Bij INTERIP in Naaldwijk, rekenen we € 25.00,- voor het heractiveren van een domeinnaam met de .NL extensie nadat deze in quarantaine is geplaatst.

Hoe kan ik mijn DNS-records en/of nameservers voor mijn .NL domeinnaam aanpassen na het registreren van het domein?

U kunt op onze DNS-beheerpagina zelf uw domeinnaam real-time beheren. Naast de standaard A-, MX- en CNAME-records kunt ook op een eenvoudige manier TXT-records en SRV-records opnemen voor uw DNS-zone. Wilt u uw .NL domeinnaam registreren en vervolgens extra beveiligen met DNSSEC? U zet de extra beveiliging aan met een simpele klik op de beheerpagina. Wilt u bij meerdere domeinen tegelijk dezelfde aanpassing doorvoeren? Met onze handige DNS-beheertool is het mogelijk om meerdere domeinen onder uw beheer tegelijk bij te werken. Heeft u een foutje gemaakt? Geen zorgen, u kunt tot maximaal 25 versies uw DNS-zone terughalen. Wilt u uw DNS-records via Cloudflare, Google of via een andere DNS-provider beheren? Met een nameserverwijziging stapt u eenvoudig over naar de gewenste provider.

Kunnen jullie alles verhuizen als mijn domeinnamen bij een externe partij staan?

Natuurlijk, wij zoeken graag alles voor u uit. We maken ook DNS-templates en configureren indien van toepassing de juiste webhostingomgeving. Verder zoeken wij uit hoe de DNS-records zoals e-mail, SPF- en DKIM-records per domeinnaam ingesteld staan en houden we rekening met alle instellingen. Bij de meeste providers is het een heel karwei om de transfercode te achterhalen, een externe back-up van de website veilig te stellen of om de DNS-configuratie in te zien. Doordat onze gratis verhuisservice steeds populairder is geworden, hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de beheersystemen van nationale en internationale providers zoals Enom, Strato, Hostnet, SiteGround, GoDaddy en Vimexx. Onze experts zoeken voor u uit bij welke provider uw .NL-domeinnaam geregistreerd staat en maken een duidelijk plan van aanpak. Zodoende bent u verzekerd van een snelle verhuizing zonder downtime en merken de bezoekers en gebruikers van uw website niets van de overgang.

Hoe kan ik mijn .NL domeinnaam registreren?

Voor het registreren of kopen van een nieuwe .NL domeinnaam voor uw bedrijf, bijvoorbeeld in de regio Den Haag, dient u de naam eerst te controleren op beschikbaarheid. Dit doet u eenvoudig en snel middels een domeincheck. Domeinen die beschikbaar zijn legt u direct vast tegen gangbare tarieven. Sommige domeinen die al bezet zijn, kunnen te koop worden aangeboden. Neem contact met ons op als u wilt dat wij bemiddelen bij uw aankoop. U kunt via het onderstaande formulier op een eenvoudige manier de beschikbaarheid van uw domeinnaam checken. Indien de door u gewenste .NL-domeinnaam beschikbaar is, dan laat u deze real-time op uw privé- of bedrijfsnaam vastleggen. Bent u een domeinreseller of registreert u een .NL-domeinnaam voor iemand anders, bijvoorbeeld voor uw klant? Tijdens het registreren van de .NL domeinnaam voor uw bedrijf is het mogelijk om contactpersonen via onze beheeromgeving aan te maken en domeinnamen te registreren op naam van uw klant of contactpersoon..

.NL DOMEINNAAM BESCHIKBAAR? CHECK EN REGISTREER

Ik heb al een bestaande .NL domeinnaam, kan ik deze verhuizen naar INTERIP?

Voor het verhuizen van een .NL domeinnaam dient u bij uw huidige provider een transferkey op te vragen. Uw provider is verplicht om deze aan u te verstrekken en verstuurt de key doorgaans per e-mail naar het e-mailadres dat bij hen geregistreerd staat. Indien u deze heeft ontvangen, dan kunt u hieronder het verhuizen van uw .NL domein real-time opstarten. Heeft u elders een .NL domeinnaam gekocht of geregistreerd en wilt u deze verhuizen naar INTERIP? Wij helpen u graag met het verhuisproces. Voor meer informatie gaat u naar onze domein verhuisservicepagina. Indien het domein nog niet op uw naam geregistreerd staat, draagt ons systeem tijdens het verhuisproces het automatisch over op uw privé- of bedrijfsnaam. U wordt zodoende direct 100% juridische eigenaar en niemand anders kan aanspraak maken op uw .NL-domeinnaam. Indien u een domein voor uw klant verhuist, dan kunt u via de beheeromgeving uw klant als contactpersoon aanmaken en tijdens het verhuisproces selecteren als eigenaar van de domeinnaam.

.NL DOMEIN CHECKEN EN VERHUIZEN

Kan ik een .NL domeinnaam via INTERIP ook anoniem registreren?

Ja, u kunt een .NL anoniem registreren. Uw gegevens worden nog wel volledig aan de registry doorgegeven maar in de SIDN publieke whois database is dat niet meer openbaar opvraagbaar door derden. De registry maar ook INTERIP blijft nog wel verplicht om deze gegevens over te dragen indien hiervoor een rechterlijk bevel is afgegeven. Afhankelijk van de gekozen domeinextensie is het afschermen van uw persoonlijke gegevens gratis of tegen een geringe bijbetaling mogelijk.

Hoe kan ik een .NL domein overdragen op naam van een nieuwe houder/eigenaar?

U draagt een .NLvia onze beheeromgeving makkelijk over aan een nieuwe eigenaar. U heeft hierbij de keuze uit een interne overdracht zodat het beheer van uw .NL-domeinnaam onder uw controle blijft of kiest ervoor dat u de domeinnaam overdraagt naar een ander account/eigenaar binnen ons systeem. Indien u de overdracht zelf via onze beheeromgeving uitvoert, zijn de registry kosten voor het overdragen van een .NL domeinnaam € 0.00,-. Eventueel kunnen wij het overdrachtsproces voor u in zijn totaal verzorgen, wij rekenen daar € 19,00 voor het eerste domein en € 5,00 voor ieder hierop volgende domeinnaam, administratiekosten plus de bovengenoemde kosten voor.

Hoe kan ik een website opstarten onder mijn .NL domeinnaam?

U activeert eenvoudig een website door een pakket voor webhosting bij ons af te nemen. Activatie van uw webhostingaccount bij INTERIP gebeurt vrijwel real-time. Binnen enkele minuten logt u in en met een klik op de knop installeert u gratis websitesystemen zoals WordPress, Joomla en Drupal. Indien u voor een zware toepassing wilt gaan, dan kunt u ook de laatste versie van Magento installeren. Al onze hostingpakketten draaien op het innovatieve en gebruikersvriendelijke control panel van PLESK. Hierdoor kunt u taken, zoals het maken van een back-up en bijvoorbeeld het updaten van uw WordPress-website volautomatisch laten uitvoeren. U krijgt beschikking over een onverwoestbaar en razendsnel webhostingplatform dat zeker ten goede komt voor de laadtijd van uw website en uw bezoekersaantallen. Al onze pakketten zijn geschikt voor WordPress-webhosting en komen standaard met gratis SSL certificaat en een ijzersterke spam- en virusfilter voor uw e-mail. Wilt u onze diensten doorverkopen? Al onze pakketten zijn geschikt om als reseller-hosting gebruikt te worden. Laat de website van uw bedrijf schitteren door een .NL domeinnaam te registreren! Bekijk en vergelijk hier al onze webhosting pakketten.

Kan ik e-mailadressen gebruiken onder mijn .NL domeinnaam?

U kunt over een eigen @NL-e-mailadres beschikken, indien u een pakket afneemt met e-mailmogelijkheden. U kunt uw e-mailberichten via het POP3- of IMAP-protocol beveiligd uitlezen. Bovendien is het mogelijk om uw e-mailaccount op een willekeurige e-mailclient op uw PC, Mac, Android- of iOS-systeem te installeren en direct gebruik te maken van een e-mailadres onder uw @NL domein. Het is ook mogelijk om uw e-mail via een webmailpagina uit te lezen. Als één van de weinige e-mailproviders stellen wij ook een uitgaand e-mailserverplatform beschikbaar waarmee u over zowel poort 25 als poort 587 beveiligd e-mails verstuurt. Al onze diensten worden geleverd met gratis blacklistcontrole, spamfiltering, spamtagging en viruscheck. Ook is het mogelijk om op uw e-mailadres een autoresponder te plaatsen met bijvoorbeeld een afwezigheidsmelding of ontvangstbevestiging.
Neem contact met ons op voor meer informatie
Heeft u een bedrijf en wilt u een .NL domeinnaam registreren bij een specialist? Bekijk en vergelijk dan al onze e-mail-forwarding- en mailboxpakketten en kies uw favoriet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en meer informatie over onze diensten. Belt u hiervoor naar +31.(0)174-726026 of stuur een e-mail naar info@interip.nl.

.nl domeinregistratie met korting

Hoge kortingen bij domeinregistratie voor meerdere jaren! Registreer voordelig uw nl domein en geniet van hoge kortingen bij registratie voor meerdere jaren. InterIP biedt een scala aan domeinnaam extensies en kan u van advies en hulp voorzien bij nieuwe .nl domeinregistratie of aankopen van een bestaande domein. Met reuze handige bulk domeintools voor het makkelijk managen van uw al uw domeinnamen.

+100 domeinnaam extensies om te registeren

Voor standaard extensies maar ook voor afwijkende extensies bent u bij ons aan het juiste adres. Maandelijks komen er nog nieuwe top level domein extensies bij, controleer regelmatig ons volledige lijst.