SERVICE GERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VELIG / SNEL / UITMUNTEND / KWALITEIT

Tot  50,00 % korting

 .EU  extensie informatie

U bent op pagina Overzicht domeinextensies / Europa / .EU

.eu domeinregistratie met korting

Kies voor een langere termijn en bespaar meer op de kosten van een .EU domeinregistratie

Specificaties

Minimale lengte van het domein
Maximale lengte van het domein
Voor sommige extenties is het vereist dat u een post en/of bezoekadres heeft in het land waar u het extentie wilt registeren
Sommige extensies eisen dat u of het administratieve contact een post of een vestiging adres in het land waar het extensie wordt geregistreerd moet hebben. Als u dat niet heeft kunt u tegen een kleine bijbetaling gebruik maken van ons domicilie services.
Voor sommige country code (landen) extensies moet u ingeschreven staan in de lokale kamer van koophandel, een BTW nummer kunnen overleggen, inwonend zijn in het land zelf en/of een andere aantoonbare relatie hebben met het land waarin het extensie wordt vastgelegd
Minimale periode in jaren waarvoor uw deze extensie kunt registreren
Maximale periode in jaren waarvoor uw deze extensie kunt registreren
Nadat uw domeinnaam is stopgezet en door ons is verwijderd bij de desbetreffende register is het bij sommige extensies nog mogelijk om uw domeinnaam terug te claimen. Let wel op dat niet alle extensies deze mogelijkheid bieden en dat bij een her activatie van een domeinnaam naast de periodieke kosten ook extra kosten in rekening kan worden gebracht.
Het adres van de instantie/registry die het registreren van deze extensie mogelijk maakt
Op deze pagina kunt u houder gegevens van de domeinnaam bekijken
Het interval waarmee de registry zijn zone file bijwerkt. Nieuwe registraties en nameserver wijzigingen zijn pas na deze periode actief
Karakters die zijn toegestaan in een domeinnaam
Met internationalized domain name (IDN) kunt u domeinen registeren die niet alfanumerieke karakters bevatten. Een domeinnaam zoals bijvoorbeeld www.Café.eu wordt met IDN geregistreerd als www.xn--caf-dma.eu
Bij de meeste extensies kunt u tegen een kleine bijbetaling uw whois data afschermen van de buitenwereld. Zo voorkomt u dat derden kunnen zien dat u de eigenaar van het domeinnaam bent.
DNSSEC staat voor Domain Name System Security Extensions. DNSSEC voorziet de DNS records van een digitale handtekening, zodat de aanvrager kan controleren of de record die terug komt, authentiek is. Het “spoofen” van DNS, of zogeheten cache-poisoning, is hierdoor niet langer meer mogelijk.

Veelgestelde vragen over de .EU domeinnaam extensie

Wij vertellen u alles over de registratie van uw .EU-domeinnaam en de voorwaarden. Bestel het pakket dat bij u past of vraag naar meer informatie.

Voorwaarden voor een registratie van een .EU domeinnaam

Een .EU-domeinnaam voor uw bedrijf, bijvoorbeeld in Den Haag, moet minimaal 2 en mag maximaal 63 karakters bevatten. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-). Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken. U kunt een .EU top-level domeinextensie registreren voor een minimale periode van 1 jaar tot een maximale periode van 10 jaar. Indien u uw domeinnaam niet meer verlengt, dan vervalt deze in een quarantaineperiode van 38 dagen. Let op dat wij € 35.00,- rekenen voor het heractiveren van een .EU-domeinnaam nadat deze in quarantaine is geplaatst. Onze experts van InterIP uit Naaldwijk helpen u met alles wat te maken heeft met de registratie en het beheer van een .EU-domeinnaam.

Hoe kan ik mijn DNS-records en/of de nameservers voor de .EU-domeinnaam aanpassen?

U kunt op onze DNS-beheerpagina zelf uw domeinnaam real-time beheren. Naast de standaard A-, MX- en CNAME-records kunt ook op een makkelijke manier TXT-records en SRV-records opnemen voor uw DNS-zone. Wilt u de .EU-domeinnaam van uw bedrijf extra beveiligen met DNSSEC? Dit doet u door een klik aan te zetten op de beheerpagina. Wilt u bij meerdere domeinen tegelijk dezelfde aanpassing doorvoeren? Met onze handige DNS-beheertool is het mogelijk om meerdere domeinen onder uw beheer tegelijk bij te werken. Heeft u een foutje gemaakt? Geen zorgen, u kunt tot maximaal 25 versies uw DNS-zone terughalen. Wilt u uw DNS-records via Cloudflare, Google of via een andere DNS-provider beheren? U kunt met een nameserverwijziging eenvoudig overstappen naar de provider van uw keuze.

Mijn domeinnaam staat bij een externe partij, kunnen jullie de bulk verhuizen?

Natuurlijk, wij zoeken graag alles voor u uit, maken DNS-templates en configureren indien van toepassing de juiste webhostingomgeving. Verder zoeken wij uit hoe de DNS-records, zoals e-mail-, SPF- en DKIM-records per domeinnaam ingesteld staan en we houden rekening met alle instellingen. Bij de meeste providers is het een hels karwei om de transfercode te achterhalen, een externe back-up van de website veilig te stellen of de DNS-configuratie in te zien. Door de populariteit van onze gratis verhuisservice hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de beheersystemen van nationale en internationale providers, zoals Enom, GoDaddy, Strato, Hostnet, SiteGround en Vimexx. Onze experts zoeken uit bij welke provider uw .EU-domeinnaam geregistreerd staat en maken een duidelijk plan van aanpak. Zodoende bent u verzekerd van een verhuizing zonder downtime en merken uw bezoekers en gebruikers van uw website verder niets van de overgang.

Hoe kan ik mijn domeinnaam registreren?

Voor het registreren of kopen van een nieuwe domeinnaam dient u deze eerst te controleren op beschikbaarheid via een domeincheck. Domeinen die vrij zijn kunt u direct vastleggen tegen de gangbare tarieven. Sommige domeinen die al bezet zijn, kunnen te koop worden aangeboden. Neem contact met ons op als u wenst dat wij bemiddelen bij uw aankoop. U kunt via het onderstaande formulier op een eenvoudige manier de beschikbaarheid van uw .EU-domeinnaam checken. Indien de door u gewenste domeinnaam beschikbaar is, dan kunt u deze real-time op uw privé- of bedrijfsnaam laten vastleggen. Bent u een domein-reseller of registreert u een domeinnaam voor een klant? Tijdens het domeinnaam-registratieproces is het mogelijk om contactpersonen via onze beheeromgeving aan te maken en domeinnamen te registreren op naam van uw klant of domeincontactpersoon.

.EU DOMEINNAAM BESCHIKBAAR? CHECK EN REGISTREER

Ik heb al een bestaande .EU domeinnaam, kan ik dit domein verhuizen naar INTERIP?

Voor het verhuizen van de .EU-domeinnaam van uw bedrijf dient u bij uw huidige provider een transferkey op te vragen. Uw provider is verplicht om deze aan u te verstrekken en zal de key doorgaans per e-mail versturen naar het e-mailadres dat bij hen geregistreerd staat. Indien u eenmaal uw transferkey heeft ontvangen, kunt u hieronder het verhuizen van uw .EU-domein real-time opstarten. Heeft u elders een domeinnaam gekocht of geregistreerd en wilt u deze verhuizen naar InterIP? Wij helpen u graag met het verhuizen van uw domein, waar u meer informatie over vindt op onze verhuisservicepagina. Indien de domeinnaam nog niet op uw naam geregistreerd staat, draagt ons systeem tijdens het verhuisproces uw domein automatisch over op uw privé- of bedrijfsnaam. U wordt zodoende direct 100% juridische eigenaar en niemand anders kan aanspraak maken op uw domeinnaam. Indien u een domein voor uw klant verhuist, dan kunt u via de beheeromgeving uw klant als contactpersoon aanmaken en tijdens het verhuisproces selecteren als eigenaar van de domeinnaam.

.EU DOMEIN CHECKEN EN VERHUIZEN

Kan ik een .EU domein ook anoniem registreren?

Ja, u kunt een .EU-domein anoniem registreren. Uw gegevens worden nog wel volledig aan de registry doorgegeven, maar in de EURid publieke Whois database is dat niet meer openbaar opvraagbaar door derden. De registry, maar ook InterIP, blijft nog wel verplicht om deze gegevens over te dragen indien hiervoor een rechterlijk bevel is afgegeven. Afhankelijk van de gekozen extensie is het afschermen van uw persoonlijke gegevens gratis of mogelijk tegen een geringe bijbetaling.

Hoe kan ik een .EU domein overdragen op naam van een nieuwe houder/eigenaar?

U kunt een .EU via onze beheeromgeving makkelijk overdragen naar een nieuwe eigenaar. U heeft hierbij de keuze uit een interne overdracht, zodat het beheer van uw domeinnaam onder uw controle blijft of de keuze dat u de domeinnaam overdraagt naar een ander account/eigenaar binnen ons systeem. De registry kosten voor het overdragen van een .EU-domeinnaam bedragen: € 0.00,-. Dit is indien u de overdracht zelf via onze beheeromgeving uitvoert. Eventueel kunnen wij het proces voor u in zijn totaal verzorgen. Hier rekenen we € 19,00 voor het eerste domein en € 5,00 voor ieder hierop volgende domeinnaam, administratiekosten plus de bovengenoemde kosten voor.

Hoe kan ik een website opstarten onder mijn .EU domeinnaam?

U activeert eenvoudig een website door een webhosting pakket bij ons af te nemen. Activatie van uw account bij ons gebeurt vrijwel real-time; binnen enkele minuten kunt u inloggen en met een klik op de knop gratis websitesystemen zoals WordPress, Joomla en Drupal installeren. Indien u echt voor een zware toepassing wilt gaan, dan kunt u ook bijvoorbeeld de laatste versie van Magento installeren. Al onze hostingpakketten draaien op het innovatieve en gebruikersvriendelijke control panel van PLESK waarbij u taken, zoals het maken van een back-up en bijvoorbeeld het updaten van uw WordPress website volautomatisch kunt laten uitvoeren. U krijgt beschikking over een onverwoestbare en razendsnelle webhostingplatform dat zeker ten goede zal komen voor de laadtijd van uw website en uw bezoekersaantallen. Al onze pakketten zijn geschikt voor WordPress webhosting en komen standaard met gratis SSL certificaat en een ijzersterke spam- en virusfilter voor uw e-mail. Wilt u onze diensten doorverkopen? Geen probleem, al onze pakketten zijn geschikt om als reseller-hosting gebruikt te worden. Laat de website van uw onderneming in regio Den Haag schitteren met een .EU domeinnaam! Bekijk en vergelijk hier al onze .EU domeinnaam!
Bekijk en vergelijk hier al onze webhosting pakketten.

Kan ik e-mailadressen gebruiken onder mijn .EU domeinnaam?

U kunt over een eigen @eu-e-mailadres beschikken indien u een pakket afneemt met e-mailmogelijkheden. U kunt uw e-berichten via het POP3- of IMAP-protocol beveiligd uitlezen. Daarnaast is het mogelijk om uw e-mailaccount op een willekeurige e-mailclient op uw PC, Mac, Android- of iOS-systeem te installeren en direct gebruik te maken van een e-mailadres onder uw @eu-domein. Het is ook mogelijk om uw e-mail via een webmailpagina uit te lezen. Als één van de weinige e-mailproviders stellen wij u ook een uitgaand e-mailserverplatform beschikbaar, waarmee u over zowel poort 25 als poort 587 beveiligd e-mails kunt versturen. Al onze diensten worden geleverd met gratis blacklistcontrole, spamfiltering, spamtagging en viruscheck. Ook is het mogelijk om op uw e-mailadres een autoresponder te plaatsen met bijvoorbeeld een afwezigheidsmelding of ontvangstbevestiging.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Bekijk en vergelijk al onze e-mailforwarding- en e-mailboxpakketten zodat u de juiste keuze maakt. Wanneer u vragen heeft over het gebruik van een .EU domeinnaam neemt u contact op met onze experts. Bel naar +31.(0)174-726026 of stuur een e-mail naar info@interip.nl.

.eu domeinregistratie met korting

Hoge kortingen bij domeinregistratie voor meerdere jaren! Registreer voordelig uw eu domein en geniet van hoge kortingen bij registratie voor meerdere jaren. InterIP biedt een scala aan domeinnaam extensies en kan u van advies en hulp voorzien bij nieuwe .eu domeinregistratie of aankopen van een bestaande domein. Met reuze handige bulk domeintools voor het makkelijk managen van uw al uw domeinnamen.

+100 domeinnaam extensies om te registeren

Voor standaard extensies maar ook voor afwijkende extensies bent u bij ons aan het juiste adres. Maandelijks komen er nog nieuwe top level domein extensies bij, controleer regelmatig ons volledige lijst.