N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Webhosting

Uitstekende support, snelle servers en volop kennis van diverse CMS systemen zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Magento en meer. Uw website kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Alle webhosting pakketten zijn voorzien van een geavanceerde spamfilter, ongelimiteerd aantal e-mailadressen en een gratis SSL certificaat.

Classic Online

€ 3,00 facturatie per  jaar 
Vaste prijs per maand
€ 3,00 € 2,70 facturatie per   3 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
€ 3,00 € 2,85 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Eenvoudig doch doeltreffend

Het Classic-Online pakket is uitermate geschikt voor het plaatsen van uw dynamische website. Content management systemen zoals Wordpress, Worpdress MultiSite, Joomla, Drupal en vele andere draaien razend snel en zonder gebreken op dit pakket. Vanaf het Classic-Online pakket is het mogelijk om extra hosting accounts aan te maken zodat u meerdere websites onder hetzelfde account totaal gescheiden van elkaar kunt draaien.

Dit maakt het pakket ideaal voor het gebruik van bijvoorbeeld een webshop of andere database gestuurde scripts zoals Joomla, Drupal en Wordpress.

Met de beschikbare e-mailaccounts bent u ook via e-mail bereikbaar onder uw eigen domeinnaam. U kunt uw e-mail overal ter wereld via webmail, pop3 en/of imap via een beveiligde verbinding uitlezen en in geval van ziekte of afwezigheid een afwezigheids bericht instellen met een start en stop datum.

Zodra u uw website in de hostingruimte geplaatst heeft is hij ook direct zichtbaar via het internet. Mocht op termijn dit pakket onvoldoende zijn dan kunt u eenvoudig overstappen naar een ander passend pakket.

Classic Online 10GB

Vanaf €2,70 per maand
  Ruimte website   5 GB
  Ruimte e-mail   5 GB
  Extra Hosting accounts   3
  Dataverkeer   1000 GB
  Databases   10