N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Webhosting

Uitstekende support, snelle servers en volop kennis van diverse CMS systemen zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Magento en meer. Uw website kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Alle webhosting pakketten zijn voorzien van een geavanceerde spamfilter, ongelimiteerd aantal e-mailadressen en een gratis SSL certificaat.

Medium Online

€ 7,00 facturatie per  jaar 
Vaste prijs per maand
€ 7,00 € 6,30 facturatie per   3 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
€ 7,00 € 6,65 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Een prima pakket voor de veeleiser

Het medium-online pakket is een uitstekende pakket voor de veeleisende professional die naast veel opslagruimte en traffic ook meerdere websites onder hetzelfde pakket wilt onderbrengen. Door de ruime mogelijkheden van het pakket kan uw website zonder problemen doorgroeien zonder in te leveren in de performance.

Met de beschikbare e-mailaccounts bent u ook via e-mail bereikbaar onder uw eigen domeinnaam. U kunt uw e-mail overal ter wereld via webmail, POP3 en/of IMAP via een beveiligde verbinding uitlezen en in geval van ziekte of afwezigheid een afwezigheidsbericht instellen met een start- en stopdatum.

Zodra u uw website in de hostingruimte geplaatst heeft is hij ook direct zichtbaar via het internet. Mocht op termijn dit pakket onvoldoende zijn, dan kunt u eenvoudig overstappen naar een ander passend pakket!

Medium Online 40GB

Vanaf €6,30 per maand
  Ruimte website   20 GB
  Ruimte e-mail   20 GB
  Extra Hosting accounts   10
  Dataverkeer   1000 GB
  Databases   50
  SSL certificaat