N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Webhosting

Uitstekende support, snelle servers en volop kennis van diverse CMS systemen zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Magento en meer. Uw website kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Alle webhosting pakketten zijn voorzien van een geavanceerde spamfilter, ongelimiteerd aantal e-mailadressen en een gratis SSL certificaat.

Basic Online

€ 5,00 facturatie per  jaar 
Vaste prijs per maand
€ 5,00 € 4,50 facturatie per   3 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
€ 5,00 € 4,75 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Een compleet pakket voor een betaalbaar prijs

Groeit uw website uit zijn voegen dan is dit de beste overstap wat u kunt maken. Zowel diskruimte als dataverkeer heeft u in overvloed zodat u uw bezoekers extra veel content kunt aanbieden. Door het ruime aantal extra accounts en databases wat u kunt aanmaken in dit pakket is het mogelijk om meerdere sites naast elkaar te draaien. Voor elk site kunt u een afzonderlijke ftp account aanmaken zodat, als er iets met de ene site gebeurd, dit niet van invloed kan zijn op de andere site.

Met de beschikbare e-mailaccounts bent u ook via e-mail bereikbaar onder uw eigen domeinnaam. U kunt uw e-mail overal ter wereld via webmail, pop3 en/of imap via een beveiligde verbinding uitlezen en in geval van ziekte of afwezigheid een afwezigheids bericht instellen met een start en stop datum.

Zodra u uw website in de hostingruimte geplaatst heeft is hij ook direct zichtbaar via het internet. Mocht op termijn dit pakket onvoldoende zijn dan kunt u eenvoudig overstappen naar een ander passend pakket.

Basic Online 20GB

Vanaf €4,50 per maand
  Ruimte website   10 GB
  Ruimte e-mail   10 GB
  Extra Hosting accounts   5
  Dataverkeer   1000 GB
  Databases   25
  SSL certific