N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Starter Online

 € 3,00 € 1,50 facturatie per  jaar 
Actie prijs per maand Korting (50%) Bespaar eerste 12 maanden € 18,00
 € 3,00 € 2,70 facturatie per   3 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
 € 3,00 € 2,85 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Starter Online 10GB

Vanaf € 3,00 €1,50 per maand
  Ruimte website   5 GB
  Ruimte e-mail   5 GB
  Extra Hosting accounts   1
  Dataverkeer   1000 GB
  Databases   3
  SSL certificaat   Let's Encrypt
  Spam en virusfilter   Advanced
  Automatische backup   Ja
  Geheugen   128MB
  Serveraliassen   5
  One click install   Wordpress (+200 andere)
  Webmail   Ja
  Wordpress toolkit   Ja
  Dedicated PHP pool   Nee
  Mailboxen   Onbeperkt
  Domein redirects   Onbeperkt
  E-mail aliassen   Onbeperkt
  E-mail redirects   Onbeperkt
  Autoresponders   Onbeperkt
  Hosting platform   Linux/PHP
  .NET Core   Nee
  Node.js Support   Nee
  Laravel Support   Nee
  Website Builder   Ja

Ons goedkoopste webhosting pakket

Het Starter Online pakket is ons goedkoopste webhosting pakket en biedt genoeg ruimte voor een startende website. Alhoewel dit pakket ons instap pakket is hoeft zich geen zorgen te maken over de capaciteit. U kunt er zonder problemen een Wordpress, Joomla of een Drupal site op installeren. Door de ruime capaciteit kunt u zorgeloos aankijken hoe uw site groeit en steeds meer bezoekers trekt.

Met de beschikbare e-mailaccounts bent u ook via e-mail bereikbaar onder uw eigen domeinnaam. U kunt uw e-mail overal ter wereld via webmail, pop3 en/of imap via een beveiligde verbinding uitlezen en in geval van ziekte of afwezigheid een afwezigheids bericht instellen met een start en stop datum.

Zodra u uw website in de hostingruimte geplaatst heeft is hij ook direct zichtbaar via het internet. Mocht op termijn dit pakket onvoldoende zijn dan kunt u eenvoudig overstappen naar een ander passend pakket. Dit is ons goedkoopste instap pakket welke geschikt is voor kleine of middelgrote Wordpress, Joomla en Drupal websites.

Beste Webhosting pakketten

Beste webhosting pakketten met razendsnelle SSD/NVM servers in Nederland. Vertrouw de zorg van uw website aan een betrouwbaar Nederlandse hostingprovider.

Wat is webhosting?

Op zijn simpelste gezegd huurt u bij webhosting een stuk website ruimte op een server waarop u de bestanden van uw website op kunt slaan. Deze bestanden kunnen afbeeldingen, media berichten, youtube videos of zelfs pdf-bestanden en Excel-sheets zijn. Afhankelijk van de benodigde capaciteit en rekenkracht deelt u de server met andere gebruikers (SHARED HOSTING) of koopt u een vooraf afgesproken gegarandeerde capaciteit in (DEDICATED HOSTING OF VPS HOSTING). Onze shared servers zijn razendsnel, worden streng gemonitord en kunnen mee groeien met uw website.

Beste website hosting in Nederland

Topsupport, snelle servers met SSD/NVM disken en volop kennis van diverse CMS systemen zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Magento en meer. Uw professionele website kunt u met een gerust hart aan de beste hosting provider in Nederland toevertrouwen. Alle webhosting pakketten zijn voorzien van een geavanceerde spamfilter, ongelimiteerd aantal e-mailadressen en een gratis SSL-certificaat.

BESTE WEBHOSTING PROVIDER

Bij ons bent u verzekerd van de beste webhosting pakket met ongekend veel mogelijkheden. Op al onze webhosting pakketten kunt u meerdere domeinen op hosten. Hiermee bespaart u extra hosting kosten van losse hosting pakketten en beheert al uw websites via één account. Of u nu meerdere losse domeinnamen wilt hosten of sub domeinen onder een vaste domeinnaam wilt aanmaken, via ons geavanceerde maar gebruikersvriendelijke webhosting control panel is dat geen probleem. Dankzij het gebruiksvriendelijke control panel van PLESK Control panel is het beheren van uw eigen website een fluitje van een cent.

WORDRESS WEBSITE HOSTEN

Al onze pakketten zijn geschikt om kleinste tot de zwaarste wordpress websites te kunnen hosten. Wij hebben geen speciale wordpress webhosting pakketten omdat al onze pakketten al geoptimaliseerd zijn om zonder problemen wordpress op te draaien. Installeer eenvoudig via ons control panel met 1 click wordpress en maakt u zich voortaan niet meer druk over updates en beveiliging. Alle essentiële updates worden automatisch voor u geïnstalleerd en voor potentiele beveiligingsproblemen wordt u gewaarschuwd en begeleidt via heldere tips en advies.

CMS WEBHOSTING

Wij hebben onze webhosting pakketten getest met alle cms-systemen die geschikt zijn op een shared-hosting omgeving te draaien. Moderne content managementsystemen zoals Wordpress, Joomla, Drupal maar ook zware systemen zoals Magento, CSCART en WooCommerce webshop's kunt met TOP prestaties draaien op onze webhosting infrastructuur. Welk cms-systeem u ook gebruikt, op onze razendsnelle webservers haalt u de beste prestaties mee. Snelle websites houden potentiele klanten langer vast en zoekmachines zoals google waarderen uw site hoger zodat uw vindbaarheid in google ten opzichte van uw concurrenten sterk wordt verbeterd.

RUIME WEBHOSTING PAKKETTEN

Website's van tegenwoordig nemen veel ruimte in. Vroeger waren de internetverbindingen erg traag en hield men rekening met het formaat van de website. Nu heeft bijna iedereen in Nederland een snelle ADSL, kabel of glasvezelverbinding waardoor websitebouwers daar minder rekening mee houden. Inspelend op deze ontwikkelingen is zelfs onze kleinste hosting pakket ruimschoots geschikt om meerdere websites op te draaien. Zo maakt u eenvoudig extra website's aan of verplaatst eenvoudig uw huidige website naar een staging omgeving zonder zorgen te maken over een volle diskruimte. Is uw ruimte toch vol geraakt? Geen probleem, uw website blijft gewoon doordraaien. In tegenstelling tot de meeste concurrenten sluiten wij nooit websites af die hun quota zijn overschreden.

UITSTEKENDE DATACENTER INFRASTRUCTUUR

Een groot deel van onze infrastructuur draait op een ultramoderne ingerichte Tier3 groene datacenter vlakbij ons kantoor in Naaldwijk. Hierdoor zijn wij in staat om in geval van calamiteiten snel te reageren en downtime zo veel mogelijk te voorkomen. Onze datacenter is ISO 27001 en ISO 14001 gecertificeerd en is veilig, energiezuinig en supergroen door zijn adiabatische koeling en een PUE-waarde van 1,15. Verder hebben wij cloudservers paraat staan met extra capaciteit op verschillende datacenters in Europa waar wij op kunnen terugvallen bij een black-out van ons datacenter in Naaldwijk. Dankzij de ruime capaciteit die wij tot ons beschikking hebben kunnen wij u de totale zorg van alle hosted services in uw kantoor overnemen en virtueel draaien in ons datacenter. Met zijn bovengemiddelde uptime van 99,98% is ons netwerk bij uitstek geschikt om uw bedrijfskritiesche apllicaties of website's onder te brengen, vooral indien een hoge beschikbaarheid een must is zijn wij bij uitstek de geschikte partner voor al uw (inter)netwerkdiensten. Neem snel contact met ons op voor een offerte op maat.

SNELLE NETWERK MET VEILIGE BACKUPS

InterIP Networks heeft een ijzersterk netwerk opgebouwd die redundant is uitgerust, razendsnel werkt en uiterst betrouwbaar is. Wij testen op reguliere basis de veiligheid van ons switches, servers, routers, backup apparatuur en hebben scenario's klaarstaan voor onverhoopte noodsituaties van eenvoudige hardware storingen tot een algehele uitval van ons serverpark. Al uw websitedata, e-mail berichten en accountinstellingen worden door ons op verschillende manieren veiliggesteld middels een dagelijkse backup welke te herstellen door uzelf wanneer u dat maar wilt en diverse hot-backup en cold-backups via PULL-principe welke onze systeembeheerders op kunnen terugvallen in situaties waar dit nodig is. Met trots kunnen wij zeggen dat ons infrastructuur voorbereid is op de ergste noodscenario's en uw data bij ons in veilige handen is. Uw data veilig en bereikbaar houden is en zal altijd onze grootste prioriteit zijn.

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

InterIP staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij InterIP zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt InterIP over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.